Xenon Far Alırken Nelere Dikkat Edicez???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
monza diye bir marka araştırdım peki bu marka nasıldır arkadaşlar???

şimdi 8000 k mi alayım 4300 k mi???

hadi aldık kime taktıracaz sanayiye emanet edemem şahsen

şimdi 8000 k mi alayım 4300 k mi???

Varsa 4300k alın ben bulsam sadece ampul alıcamda yok :(

Eliniz de alet varsa siz bile takarsınız.Sanayi gerçekten kasap gibi Xenonları sökerken tamponu indirelim farları söküp öyle alalım dedi.Bırak ya dedim.Ustamın dükkanda kendim söktüm :D

Varsa 4300k alın ben bulsam sadece ampul alıcamda yok :(

Eliniz de alet varsa siz bile takarsınız.Sanayi gerçekten kasap gibi Xenonları sökerken tamponu indirelim farları söküp öyle alalım dedi.Bırak ya dedim.Ustamın dükkanda kendim söktüm :D

yok ne tamponu adamı delirtmesinler ben kaputu açtım farın üzerinde vidalar daha doğrusu alyan yeri vardı ordan söküp takıyoruz değil mi bir de benim arkadaş taktırdıktan sonra etrafını silikonlattırmıştı eğer öyle bişey varsa ben yaptırmam

Panjurun orda 2-3 vida var onları söküp panjuru esnetiyoruz farında üstteki ayağını söküp öne çekiyoruz.Yalnız farın arkasında kapaklar var kısa farın ordakine ampul geçecek kadar delik açıyorlar ama hiç bir sorun yaşamadım.Eski ampulü dışarı alıyoruz bağlı olduğu soketi balansa giden sokete takıyoruz.Xenon yerine takılıyor.Balans uygun yere vidalanıyor o kadar sonra topluyoruz :D

Birde montaj sırasında bir tarafta Xenon diğerinde halojen varken farlar açılırsa arıza lambası yakılıyor onu söndürmeniz gerekir. :)

Bu gün yarın Xenonları geri takıcam fotoğrafı anlatım yaparım :D

Panjurun orda 2-3 vida var onları söküp panjuru esnetiyoruz farında üstteki ayağını söküp öne çekiyoruz.Yalnız farın arkasında kapaklar var kısa farın ordakine ampul geçecek kadar delik açıyorlar ama hiç bir sorun yaşamadım.Eski ampulü dışarı alıyoruz bağlı olduğu soketi balansa giden sokete takıyoruz.Xenon yerine takılıyor.Balans uygun yere vidalanıyor o kadar sonra topluyoruz :D

Birde montaj sırasında bir tarafta Xenon diğerinde halojen varken farlar açılırsa arıza lambası yakılıyor onu söndürmeniz gerekir. :)

Bu gün yarın Xenonları geri takıcam fotoğrafı anlatım yaparım :D

yani baya bir duamızı alırsın kardeşim hadi bekliyoruz :p

arkadaşlar normal osram beyaz farların 8000k leri nasıl olur sizce???

Marka çok bilmiyorum ama birçok arkadaşımın söylediği gibi 8000 lik sentinel kullanıyorum 8 aydır en ufak bi sorun yaşamadım ve çok memnunum... Ama ii bir xenon için 150 tl yi gözden çıkarmalısın... Bu arada sadece kendi fikrim hangi marka olursa olsun yağmurlu havada zemin ıslak iken yeri aydınlatmıyor kör gidiyorum sanki...

Geri