arabanın orjinal farları inip kalkıyor ama angel ler için iptal ediliyor demekki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım son araştırmam 400 lırayla son bulmuştu en uygun. bu yuzden ozellikle sordum. bulursan bende bır takım almayı düşünebilirim. gerçi bu krizde düşünebiliyor olmak bile hoş
http://img24.imageshack.us/img24/7294/citroen1.jpg
benim yeni citroende angel ve xenon var. içerden kumanda ile farlar kalkıp inmiyor. bu neden peki. bu normalmidir...
Maslak sanayide sadece opel parçaları satan çıkmacı varmı?evet arkadaşlar bugün yine gittim merceksiz farda xenon dağılıyor dediler.. maslak sanayiye gidicem çıkmacılara.. cosmo farı alıcam.. bir kaç bişey merak ediyorum..
cosmo farlarında kısalar h7 mi
ve bizim yükseklik ayar motoru onlara uyuyormu.. ucuz far bulursam yükseklik ayarı olmayan benim farlardakini ona takarım ona göre alıcam...
iYi günlerDe kuLLan xenon şart diebiliriz artıK her aRaba içiN....
filMleR de ffeNa gözükMüyor faZla kaRa da olMAsın ilGi çekiYor görüŞü kısıtlıYor..
anGel farlaRda da motor sisTemi yok bildiğim kaDarıYla.
Alper benim bildiğim kadarı ile xenon taktırınca araç içindeki far yükseklik ayarı çalışmıyor farlar aşağı yukarı kalkmıyor. (benim c3 te böyle opelde bilmiyorum.) Arkadaştaki problem odaklanma ayarı ise bu ayarlanır tabiki. sadece aşağı yukarı ayarı çalışıyormu sizde...
evet onun için orjinal far alıcam mecburen
geçen gün beyaz bir corsada gördüm mercekli far vardı ama büyük ihtimalle cosmo farı değildi çünkü parkları 2-3 tane led vardı tam sayamadım...
fenada durmuyordu mercekleri..o farın markasını falan bilen arkadaşımız var mı acaba??
Büyük İhtimal Xenon Ampullerinide Değiştirmen Gerekecek.Orjinal Farların Ampullerini Bİlmiyorum ama Angelların Ampulleri H1 oluyor.