xenon+film yaptırdım

hayırlı olsun. ama senin de dediğin gibi biran önce mercekli fara geç. hatta bu haliyle trafiğe çıkma, bu şekilde karşıdan gelen sürücüyü çok rahatsız edeceğin kesin. mesela ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum.

hayırlı olsun. ama senin de dediğin gibi biran önce mercekli fara geç. hatta bu haliyle trafiğe çıkma, bu şekilde karşıdan gelen sürücüyü çok rahatsız edeceğin kesin. mesela ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum.

evet farları en aşağı seviyeye ayarladım öyle kullanıyorum şu anda..
parça treninden haber bekliyorum onlarda yan sanayi kaliteli mercekli far varmış orda konu var almak isteyen arkadaşlar ordaki konuyu takip etsin..
fotoğrafını istedik yarın eklerler heralde.. malum pazar günü tatil..:D

arkadaşlar mercekli far parçatreni sitesinde satışa sunulmuş..

arkadaşlar.. aracıma xenon taktırdım ama montaj çok kötü yapıldı galiba.. bu yüzden önümü hiç aydınlatmıyor.. bir kaç fotoğraf eklicem yorumlarınızı bekliyorum..

arkadaşlar farların duvarda yansıması böyle...
bence sorun ampulu düzgün yerine oturtamadılar.. ampullerin farların odak noktasında değil bu yüzden düzgün aydınlatmıyor..
sizce sorun nedir??

oncelikle hayirli olsun... xenon ampulun yapisi ile halojen ampulun yapisi farkli oldugu icin farlarinin icindeki yansitici ayna kisimla uyumsuzluk oluyor ve isik cok fazla dagiliyor yani far ayariyla falan bi ilgisi yok! bu yuzden en kisa zamanda mercekli fara gecmen lazim ;)

oncelikle hayirli olsun... xenon ampulun yapisi ile halojen ampulun yapisi farkli oldugu icin farlarinin icindeki ayna kisimla uyumsuzluk oluyor ve isik cok fazla dagiliyor yani far ayariyla falan bi ilgisi yok! bu yuzden en kisa zamanda mercekli fara gecmen lazim ;)

evet ama sizce xenon ampulu biraz farın içinde mi kalmış 1-2 cm içerde kalmış sanki montajda problem var gibi geldi bana...

evet arkadaşlar sorunu çözdüm... ampuller yerine oturmamış onu düzelttim sizce nasıl olmuş??

Geri