xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde monza marka 8000k 208 ytl verdim internet üzerinden geliyo cok kaliteli diyolar monzalar için senitnelde vardı 170 ama ben monza tercih ettim :)

arkadaşlar, merceksiz fara xenon uygulayıp trafiktekilerin gözünü oymayın, hem hoş durmuyor, hem de bol bol küfür yiyorsunuz. mercekli farlara uygulayanlara sözüm yok ama merceksiz farda xenon uygulaması olmuyor.

hem seviye ayarı olmadan, far yıkama sistemi olmadan xenon uygulamasıda olmaz, yağmurlu havada önünüzü göremezsiniz.

Eski bir yazıya alıntı yaptım ama far yıkama sistemi olmasa yağmur var zaten farlar yıkanıyor. Anlamadım far yıkama sistemi ile xenon ilişkisini

Eski bir yazıya alıntı yaptım ama far yıkama sistemi olmasa yağmur var zaten farlar yıkanıyor. Anlamadım far yıkama sistemi ile xenon ilişkisini
Ben de çözemedim alakayı? Hadi çamur diyelim, halojen de göstermez bu durumda, xenon la ne alakası var ki?

sanırım çamur gelince xenonda mercekde olduğundan görüş iyice kısıtlanıyor onu önlemek için. zaten olanlarda su püskürtüyor tazyikli. silecek yok yanii. ama gereksiz çok zorlarsa çekersin sağa silersin hem popoda kpltuktan kalkar havalanmış olur:)

mercegin önüne toz çamur falan glene gercekten çok etklieniyor. ben yagur kaydırıcı sürüyorum kısısn camurlu su kayıyıo ama katı bi camur gleince ypacak bişi yok inip silcez.

bu arada devreye aspavanın ıslak mendilleri giriyor:)

Geri