xenonlar...

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et

dostum biricin ve ücüncü linkin sonlarinda olan & bu isaret dahil ve isaretten sonraki preview yazisini falan silmen lazim yoksa link görüntülenemiyor,
bilgine..

ayrica senin icin mtec görmeye basladim epey,bende konunun takipcisi olucam yani ;)

eyw tarık yaws saolasın.düzelttim linki geceuçuşu forumuna bakym dedm bikaç saat bi işim için çıktım bi döndüm şişli başsavcılığı forumu kapamış şaka gibi geldi walla:D ama anladığım kadarıyla merceksiz gerçekten pek sağlıklı değil(ben olabilir die düşünmüştüm).serwise mercekli far için uğricam yda çıkmacılara ama hala daha kit hakkında kararsızım.texon uzakdoğu malı ama kaliteli diolar.mtec ve cenmax kaliteli içlerinde uzakdoğuluların en kalitelileri.bakalım araştırmadan ne çıkacak...

Burdakı fıyatlar bıraz yukarıda geldi maslak Ataturk oto sanyi sitesi 2.bölgeyi gezmeni tavsiye ederim eyer taktırmak ıstıyosan tanıdık arkadaslar var yardımcı olurum.. Cok fazla marka ve kalıtesine bakma kafanı bulandırır.Çunku ne olursa olsun 800ytl ye de xenon alsan 2 yıl garanti 350ytl ye alsan da hepsinin 2 yıl garantisi var bilmem anlatabıldımmı.. ;)

Geri