Yağ değişimi...

mobil super s high performance 10-40 + yağ filtresi+ mutlu 72 amper akü benzinfiltr+hava filtresi+bujiler =200 milyon

bence sen yağ markasından önce yağın neden eksildiği ve nerden eksildiğini arştırsan senin için daha iyiy olur diye düşünüyorum:good:

setapxxx' Alıntı:
bence sen yağ markasından önce yağın neden eksildiği ve nerden eksildiğini arştırsan senin için daha iyiy olur diye düşünüyorum:good:

Görünürde bişiy yok ben düzenli kontrol ederim ama sizin kadar servis bilgimiz yok elbet...Araştır diyeceğine görüş belirtsen daha makbule geçerdi bea...;) Tabi servisimizi ziyaret edeceksin illa diyorsan orasını bilemem, mesafe çok yani...:)

aracın altında yağ kacağı varmı ona bak eğer yoksa yağ değişimden itibaren km yaz ve 1000 km sonra yağın seviyesini kontrol et eğer 1 lt eksikse motorun sekman atılması yada sibop yağ lastiklerin değişmesi lazım tabi bunlarda birz masraflı ve sökülüp net cavap verilmesi gerek.ama dediklerimi yap ok:good:

setapxxx' Alıntı:
aracın altında yağ kacağı varmı ona bak eğer yoksa yağ değişimden itibaren km yaz ve 1000 km sonra yağın seviyesini kontrol et eğer 1 lt eksikse motorun sekman atılması yada sibop yağ lastiklerin değişmesi lazım tabi bunlarda birz masraflı ve sökülüp net cavap verilmesi gerek.ama dediklerimi yap ok:good:

Eyvallah...Saolasın...:)

Geri