Evet motul8100 x clean fe 5- 30 kullaniyorum bunda dexos2 onayi mevcut.
Siz ne kadara almıştınız hocam Hepsiburada'da şuan 240TL gibi bir fiyattan satışta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet motul8100 x clean fe 5- 30 kullaniyorum bunda dexos2 onayi mevcut.
Siz ne kadara almýþtýnýz hocam Hepsiburada'da þuan 240TL gibi bir fiyattan satýþta.
140 tl diye hatirliyorum. Hepsiburadakiler farklý versiyon olabilir ben n11 den bulmustum Opele uygun olani Birde orda satilanlar 5 lt ben 4 lt aldim ondan uygundu fiyati
Sahibinden de 4L'nin 90TL gibi fiyatlara satılanları var, acaba piyasada sahte ürünler mi satışta diye kafama takıldı. Kendi sitesindeki satış fiyatı zaten 60 dolar. Almayı düşünüyorum fakat güvenemedim açıkcası.
Şahsen sahibinden sitesinden almam ben. Gram güvenmiyorum çünkü.
Seri kullanım da yağ eksiliyor benim aracın motorun motor komple yapıldı ama devirli kullanım sonrasında yağ eksiliyor . Ben genelde yağı hb den alıyorum indirim kampanya filan olduğunda yedek alıp koyuyorum kenara neticede her zaman lazım olan bir ürün.Ben de aynı düşüncedeyim Kadir abi, güvenmesi çok zor. N11'in de çok bir farkı yok açıkcası. Hepsiburada aralarında en güvenilir onunda fiyatı 240tl ne yapsam karar veremedim.
Bu arada dün yaptığım kontrole göre araba mobil 0-40 da yarıya yakın eksiltme yapmış 12.000km de, aracı sürekli üst devirlerde kullanmamdan kaynaklanıyor olabilir mi yoksa başka bi nedeni var mıdır ? Egzozda duman vs atma yok.
Ben de aynı düşüncedeyim Kadir abi, güvenmesi çok zor. N11'in de çok bir farkı yok açıkcası. Hepsiburada aralarında en güvenilir onunda fiyatı 240tl ne yapsam karar veremedim.
Bu arada dün yaptığım kontrole göre araba mobil 0-40 da yarıya yakın eksiltme yapmış 12.000km de, aracı sürekli üst devirlerde kullanmamdan kaynaklanıyor olabilir mi yoksa başka bi nedeni var mıdır ? Egzozda duman vs atma yok.
Sakaryada bi firma Motul bayiligini almis, filtreler dahil 170 liraya motul 5-30 yag ile 30.000 bakimini yaptiriyorum kismetse haftaya.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi