- Konuyu Başlatan
Aynen oyle abi duzgun esnaf bulmak da zorSakarya esnafının durumu içler acısı yeminle umarım kısa zaman içinde bozmazlar kendilerini...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle abi duzgun esnaf bulmak da zorSakarya esnafının durumu içler acısı yeminle umarım kısa zaman içinde bozmazlar kendilerini...
Tam tersi olmasın kışın ince koyacaksın ki araç rahat çalışsın yazın kalın yağ da ise aracın yağ yakımı olsun sıcağa direnci artması için tercih edilmeli ben bu şekilde biliyorum.yazın ınce kısın kalın yag koydur. eskı tıpoma yazım 10-40 kısın 20-50 koyuyordum.
Ben de oyle biliyorumTam tersi olmasın kışın ince koyacaksın ki araç rahat çalışsın yazın kalın yağ da ise aracın yağ yakımı olsun sıcağa direnci artması için tercih edilmeli ben bu şekilde biliyorum.
Yagi degistirdim ilk izlenim olarak daha sessiz calismaya basladi arac.
Su an ben yurtdisindayim, araci annem kullaniyor, onceye gore sessiz oldugunu soyluyorŞimdiki izlenimleriniz nasıl ?
Su an ben yurtdisindayim, araci annem kullaniyor, onceye gore sessiz oldugunu soyluyor