Yan Ayna Altı Led Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yan Ayna Altı Led Uygulaması

bulent_tnt link' Alıntı:
ergin sagol kardesım bana uzaksın bayagı.artık yenı resımlerde daha net anlarız belkıde buluşma falan olursa ıncelerız ınsallah.

Bülent abi cuma günü buluşma yapmayı düşünüyoruz Avrupa yakasından gelen arkadaşlarımızda var

Ergin bey'de aramızda olacak eğer senin içinde uygun olursa senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Başlık: http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2988.0

Arkadaşlar beni de guruba ekler misiniz? Biraz geç kaldım ama kusura bakmayın.... 

MeRt link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=2961.msg65846#msg65846 date=1323076473]
ergin sagol kardesım bana uzaksın bayagı.artık yenı resımlerde daha net anlarız belkıde buluşma falan olursa ıncelerız ınsallah.

Bülent abi cuma günü buluşma yapmayı düşünüyoruz Avrupa yakasından gelen arkadaşlarımızda var

Ergin bey'de aramızda olacak eğer senin içinde uygun olursa senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Başlık: http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2988.0
[/quote]  mert nerde olacak buluşma ben şişlideyim anadolu yakası cok ters malum birde cuma trafigi iş cıkışı falan gec oluyor..ama yakında olursa gelırım

Gerçekten cok güzel olmuş.. Hatta dayanamadım Odak'ı aradım müşteri temsilcim birazdan dönüçek. Fİyat alıp paylaşırım. Cok güzel olmuş.

edonmez link' Alıntı:
Gerçekten cok güzel olmuş.. Hatta dayanamadım Odak'ı aradım müşteri temsilcim birazdan dönüçek. Fİyat alıp paylaşırım. Cok güzel olmuş.

Teşekkür ederim, 250'ye yaptırdım ben, bizden arkadaşlar da 250 şeklinde fiyat aldılar..

Arkadaslar ayna alti led icin opel dolmabahce servis muduruyle gorustum sÖ¯teden haberleri varmis bize 200 tl ye yapiyorlar bilginize.  Isteyen benle irtibata gecebilir.

Odakta bu isleri yapan kisi gercek servise gecmis hatta ampulleri gordum aynisi persembe gunu bi arabaya yapicaklarmis gel gor dediler site uyelerine 200 tl yapariz dedi.

bulent_tnt link' Alıntı:
Odakta bu isleri yapan kisi gercek servise gecmis hatta ampulleri gordum aynisi persembe gunu bi arabaya yapicaklarmis gel gor dediler site uyelerine 200 tl yapariz dedi.

Bülent abi paylaşım için çok sağol bu fiyattan sonra bu uygulama gündemimin birinci sırasında  :)

Valla bugun bayagi muabbet ettik servis formeniyle.  Bize indirim yapacak siteden bahsettim hatta arabanin yaninda nasil yapildigini bile izliyebiliyorsunuz. Ayna alti pedal aydinlaa falan hepsini yapiyorlarmis

Geri