Yangın tüpü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ermaneray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende tüp aldım 1 yıl oldu geçen bi deneyim dedim ama oda ne alet çalışmıyo. bende çalışıyo diyo bagajda taşıyodum. şimdi attım içeri duruyo.

"İnsanların en hayırlı, en değerli olanları, insanlara en faydalı olanlarıdır."
"Her kim din kardeşinin yardımına koşar, onun menfaatini, iyiliğini gözetirse, ona Allah yolunda cihad edenlerin sevabı verilir."
"Her kim din kardeşine iyilik yapmak veya sıkıntısını gidermek için bir yetkiliyi aracı yaparsa, Allah ona (kıyamet gününde) ayakların kayacağı zamanda yardım eder."
"Kim bir müslümanın ayıbını görür de bunu gizlerse, sanki diri olarak gömülmüş bir kız çocuğunu kurtarmış gibi ecir almış olur."

ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN

bende tüp aldım 1 yıl oldu geçen bi deneyim dedim ama oda ne alet çalışmıyo. bende çalışıyo diyo bagajda taşıyodum. şimdi attım içeri duruyo.

onu doldurtman lazım:)

seni tebrik ederim.
sıkıntı da olan bir insana karşı duyarsız kalmadığın için..

birtek yangın tüpü değil arkadaşlar.araçlarda bulunması mecburi olan şeylerde ve hatta emniyet kemeride bizim faydamız için.çok küçük önemsiz olarak değerlendirilen bir serum hortumu bile bir kaza anında kanamayı durdurup hayatta kalmamızı sağlayabilir.önemli noktalar basit ayrıntılarda gizlidir.

keşke herkes senin kadar duyarlı olsa.. Arkadaşlar araçlarızda mutlaka yangın tüpü bulundurun can ve mal güvenliği için gerekli ve dolum zamanı gelmiş tüplerinizi kontrol ettirin uzun bi iş değil sonuçta.

Kurtardığın sadece araç değil,

Bizim yitip giden değerlerimizi de,
Emniyetli olmamızı, başımıza benzeri olay geldiğinde ne yapmamız gerektiğini de,
Malzemelerimizin yanımızda ve hemen ulaşılır yerde bulunması gerektiğini de kurtardın.

Yaptığın güzellik ve paylaşım, Allah katında yüksek derecelendirilsin inşallah sevgili yardımsever delikanlı.

Geri