Yaz Geldi Aracınızın LPG Yakıt Miktarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şehir dışı normal ama şehir içi beni :confused: etti. Sürekli çevre yolu v.s. yollarımı kullanıyorsunuz, nasıl oluyor?
Yani bende merak ettim sırrını sordum. 2.0 motora ş.i 200 ykrş inandıramazken milleti...

bende daha yeni taktırdım yanliş olçmedi isem 230 kurus yakıyor lpg ise 1,83 belki yeni diye boyle olabilir

bende daha yeni taktırdım yanliş olçmedi isem 230 kurus yakıyor lpg ise 1,83 belki yeni diye boyle olabilir

yok abi bence doğru senin...aslında foruma baktığımızda bşrçok kişininki düşük görünüyo..yani araç 2000 motor,fabrika verileri bile 9.1 litre benzinken adam öyle bi yazmıki 9 litre gaz yakıyo :) yani bunu herkes 3-5 hesap etmeden yazıyo.ama dikkaet edilirse zaten normal sakin bi kullanımla 2.0 vectra ŞEHİR İÇİ 10 LİTERE KADAR BENZİN,12-13 LİTRE GAZ YAKAR...yani doğru ölçümünüz...gaz 1.83 yani...;)

yok abi bence doğru senin...aslında foruma baktığımızda bşrçok kişininki düşük görünüyo..yani araç 2000 motor,fabrika verileri bile 9.1 litre benzinken adam öyle bi yazmıki 9 litre gaz yakıyo :) yani bunu herkes 3-5 hesap etmeden yazıyo.ama dikkaet edilirse zaten normal sakin bi kullanımla 2.0 vectra ŞEHİR İÇİ 10 LİTERE KADAR BENZİN,12-13 LİTRE GAZ YAKAR...yani doğru ölçümünüz...gaz 1.83 yani...;)

Katılıyorum aynen..

Ne kadar yaktığını yazmamışınız. Sadece bir fikre destek olmuşunuz. Merak ettim sizin aracın yakıtı nedir?

Ne kadar yaktığını yazmamışınız. Sadece bir fikre destek olmuşunuz. Merak ettim sizin aracın yakıtı nedir?
dün yoldan geldim.bir depoyu fulledim ve bitene kadar kullandım.yaklaşık 90 ytl gaz aldı ve 552 km yol yapmışım.yani litre fiyatı 1,67 den 54 litre kadar gaz yakmış.90,18/552=163 ykr şehir dışı ve bunun yaklaşık 50 km si şehir içi kullanım.9,78 litre ş.dışı yakmış..

Arkadaşlar işte cevap 1. 2. 3. vitesleri kalkışta kullanıyorum ve bu geçişler 2300 devir gibi yapıyorum genel olarak 4. viteste ve 2000devir veya biraz aşağısında seyrediyorum

cevap 2- yavaşlicam zaman hemen frene basmıyorum en güvenli mesafeye kadar ayağımı gazdan çekerek arabayı yavaşlatıp duracağım zaman frene basıp boşa alıyorum

Geri