Merhaba arkadaşlar...Bu gün karşılaştığım bir yedek parça alım deneyimimi paylaşmak istedim...Malum biliyorsunuz Photon marka led almıştım bunların montajını yaptım...Video youtube yüklensin onuda paylaşıcam...Neyse Bu montaj sırasında sağ farın arkasında toz kapağının olmadığını farkettim...Pazar günü internetten araştırma yaptım ve ortalama bir fiyata bu kapaktan bir adet sipariş verdim(217 TL Orjinal Yazıyor)...Neyse aklıma birden servise neden sormadığım geldi...Genelde böyle şeyleri yetkili servise sorar ona göre alırdım...Neyse yetkili serviste varmı yokmu bilmediğimden siparişi iptal etmedim..P.Tesi sabahı yetkili servise aradğımda fiyatının 147 TL olduğu söylendi...Evet tam 70 TL lik bir fark var(İnternetteki 217 TL lik ürünün Kargo ücreti yok)Bir adet ayırttım...Gittim aldım bir de baktım 1 adet dedikleri paket fiyatıymış ve ikili olarak satılıyormuş...Yani Ben internetten bir adetini 217 liraya alacakken servisten 147 TL ye aldığım kapak paket halinde 2 li olarak satılıyormuş...Yani şöyle de diyebiliriz...2 Adet kapağı 434 lira yerine yetkili servisten %100 orjinal olarak 147 liraya almış oldum...
Sizde yedek parça alacağınız zaman yetkili servisten mutlaka fiyat alın derim...Daha önce söylemiştim bu teyidi oldun
...Aşağıda görsel paylaşıyorum...
Sizde yedek parça alacağınız zaman yetkili servisten mutlaka fiyat alın derim...Daha önce söylemiştim bu teyidi oldun

Son düzenleme: