Aracımda su eksilmesi var kaçakların yerlerini tespit ettim sıkıntım şu; araç soğutma suyu ısındığında hortumlarda basınç varken kaçak yok ama su soğuduğunda kelepçelerde kaçak oluşuyor.Hortumlarda basınç saatler sonrada hiç gitmiyor.Hatta aracı 4-5 gün hiç çalıştırmadım borularda yine basınç vardu.Benim tahminim aracın depo kapağı basıncı boşaltmıyor.Havalarda soğuk hortumlar sertleşiyor.Sistemdede epey bi basınç var bu sebepten kaçak başlıyor.Hatta -8 derece civarı bir günün sabahında aracı çalıştıracaktım ön yolcu tarafında su damladığını gördüm ordan bile araç su kaçırdı ama hiç müdehale etmedim bu aralar sıcaklık iyi kaçak ordan kesildi ama devirdaimin üstündeki hortum peteğin alt tarafındaki hortumdan su damlıyor.Asıl soruma geliyorum biraz uzun oldu...Bu basınç araçta olması motor sıcakken bence normal ama bi müddet sonra bunun kaybolması gerekmezmi.Eğer gerekiyorsa bu sorunu depo kapağımı yapar? Hortumlarda balon yapacak tarzda şişme yok fakat 4-5 gün aradan sonra hortumu kontrol ettiğimde epey bi basınç olduğunu görüyorum normalmi bu ?