Yeni Astra 1.3 Cdti Sport + Stil Paket + Navi600

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hyjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hyjal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese merhaba ,
Birkaç aydır yeni bir araç arayışı içerisindeydim , İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm bayilerle görüşmeme rağmen kimisinde still paketsiz kimisinde navi600'süz kimisinde de istediğim renk dışında olabilecek alternetif renk seçeneği bulanması sebebiyle bekleyişe geçtim , bu ay içerisinde ayın 20'sinde yeni bir gemi geleceği söylenmişti , beklemeye başladım , bir yandan da hala arayış içerisindeydim ki ayın 20'sini gelmeden bir servisin elinde tam da istediğim gibi bir araç buldum hem de iyi bir fiyata sahip :) Hem istediğim renk hem motor hem de donanım seçeneğine sahipti :) 03.07.2012 itibariyle aracın kaporasını teslim ettim ayın 10'u gibi de araç bana teslim edilecek , kapora ardından aracı görmek için servisten otoparka doğru yol alırken inanın böyle bir heyecan yok , umarım herkes böyle bir an yaşar ; aracı koca otoparkta ararken daha da büyük bir heyecan :) :) Aracın birkaç fotosunu çektim , umarım beğenirsiniz. Allah herkese daha iyilerini nasib eder inşallah...

97m4u.jpg

97m72.jpg

97m8k.jpg

97mb6.jpg

97mct.jpg

97mf7.jpg

97mgs.jpg

97mjb.jpg

97mlb.jpg

Ynt: Yeni Astra 1.3 Cdti Sport + Stil Paket + Navi600

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Hayirli olsun araciniz allah kaza bela vermesin ..

çok güzel bir tercih güzel günlerde kullanın

hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasipetsin.

hayırlı olsun.

Sport+navi600+sunrooff +beyaz
Guzel seçim gule gule kullanin

hakikaten benim de aradıgım özellikler. Maşallah. güle güle kullanın . Ne kadara mal oldugunu ögrenebilir miyim. Özelden de yazabilirsiniz.

Basarili bir secim ve size keyif vericek bir arac olacagini dusunuyorm ;) Hayirli Olsun

Geri