Ynt: Yeni Astra 1.3 Cdti Sport + Stil Paket + Navi600
Güle Güle kullan kazasız belasız...
Güle Güle kullan kazasız belasız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim.Sercan link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
humutcosar link' Alıntı:iyi gunlerde kullanin
Amin , cümlemize.BurakyNk link' Alıntı:Hayirli olsun araciniz allah kaza bela vermesin ..
Aktaş link' Alıntı:çok güzel bir tercih güzel günlerde kullanın
ulas79 link' Alıntı:hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasipetsin.
tomacco link' Alıntı:hayırlı olsun.
BÜLENT link' Alıntı:Sport+navi600+sunrooff +beyaz
Guzel seçim gule gule kullanin
dinojasie link' Alıntı:hakikaten benim de aradıgım özellikler. Maşallah. güle güle kullanın . Ne kadara mal oldugunu ögrenebilir miyim. Özelden de yazabilirsiniz.
taner7tk link' Alıntı:Basarili bir secim ve size keyif vericek bir arac olacagini dusunuyorm Hayirli Olsun
onurer link' Alıntı:Güle Güle kullan kazasız belasız...
oki link' Alıntı:Hayırlı olsun şimdiden. Allah kazasız belasız iyi günler kullanmayı nasip etsin inşallah
xisunknown link' Alıntı:Aracın ön konsolunu gösteren fotoda birşey dikkatimi çekti. bende 2012 cosmo mevcut. fotoda benim araca göre ortadaki büyük (radyo frekansını manuel ayaryalama yarayan) tuşun farklı olduğunu gördüm. bunun yanında bu tuşun etrafında benim araçta 4 tane tuş varken (Tone, Back, Config, Info) resimde sağlı sollu 3 er olmak üzere 6 adet tuş yerleştirilmiş. soldaki tuşların üzerinde yazanı okuyamadığım için ne işe yaradığını merak ettim açıkcası. bu farklılıklar yeni modellerde mi var yoksa bazı modellerde mi böyle geliyor?