Yeni Astra 1.3 Cdti Sport + Stil Paket + Navi600

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hyjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra 1.3 Cdti Sport + Stil Paket + Navi600

xisunknown link' Alıntı:
hayır necvox var.

Orjinal navigasyonun göbek kumandası ve yan tuşları navigasyon kontrollerini de içerecek şekilde farklı geliyor.

xisunknown link' Alıntı:
hayır necvox var.

necvox da normal cd400 kumandası gibi daha az tuş  bulunmaktadır.Navi 600 de gördüğünüz gibi daha fazla tuş bulunuyor

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Güzel donanım olmuş ve bütün istediklerinizi bir arada bulabilmeniz çok iyi denk gelmiş. Şanslısınız. Bir şey sormak isterim. AFL aradığınız donanım listesinde yokmuydu yoksa vardı da aradığınız renk, stil paket, navi600 kriterlerini bir araçta bulunca AFL den feragat mı ettiniz.

xisunknown link' Alıntı:
hayır necvox var.
Resimde gordugunuz orjinal cd 600 fazla gorulen dugmede navigasyon dugmeleri
Cd 600 te dokunmatik ekran yok onun icin 2/3  dugme fazla

xisunknown link' Alıntı:
Aracın ön konsolunu gösteren fotoda birşey dikkatimi çekti. bende 2012 cosmo mevcut. fotoda benim araca göre ortadaki büyük (radyo frekansını manuel ayaryalama yarayan) tuşun farklı olduğunu gördüm. bunun yanında bu tuşun etrafında benim araçta 4 tane tuş varken (Tone, Back, Config, Info) resimde sağlı sollu 3 er olmak üzere 6 adet tuş yerleştirilmiş. soldaki tuşların üzerinde yazanı okuyamadığım için ne işe yaradığını merak ettim açıkcası. bu farklılıklar yeni modellerde mi var yoksa bazı modellerde mi böyle geliyor?

Ortadaki tuş , navigasyon dokunmatik olmadığı için orta kısımda seçip yapabilmek adına göbekte bir tuş var , diğer bahsettiğiniz takım tuşlar konusunda da sanırım sizde olmayan "Dest" ve "Rpt" tuşu , Rpt olan repeat olabilir henüz almadığım için ben de ne olduğunu bilemiyorum :(

sahinakpul link' Alıntı:
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın :)

Teşekkürler sahinakpul.

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Hayırlı olsun, ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum :) Bende sanrım 3.5-4 ay beklemiş ve 2012 Türkiye ye tek giren aynı aracın Cosmo'sunu almıştım..
İnşallah bu sevinç ve heyecan sürekli devam eder..

Sagolun , aracın fatura ruhsat işlemleri halloluyor bir an önce gelse de kullanmaya başlasam :) Sizin cosmoya da kazasız belasız , inşallah sürer :)

Burock3427 link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Güzel donanım olmuş ve bütün istediklerinizi bir arada bulabilmeniz çok iyi denk gelmiş. Şanslısınız. Bir şey sormak isterim. AFL aradığınız donanım listesinde yokmuydu yoksa vardı da aradığınız renk, stil paket, navi600 kriterlerini bir araçta bulunca AFL den feragat mı ettiniz.

Açıkçası ilk cosmo düşünmüştüm , yine sunrooflu ve navi600 lü fakat showroom da incelerken koltukların göbeklerindeki renklerini beğenmedim , yine aynı şekilde sportun jantları daha çok hoşuma gidiyordu açıkçası çok fazla farkeden bir şey yok benim için , yani Sport yerine aynı aracın Cosmo'su ellerinde olsaydı yine alırdım , AFL özelliği gerçekten de harika olması extradan avantaj , bildiğim kadarıyla sport modellere de sipariş üzerine ekletilebiliyor fakat çok fazla ihtiyaç hissetmedim :)

Geri