Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaVinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

bulent_tnt link' Alıntı:
... cosmo jant daha pahalı ...
İnanması güç de olsa Sport jant fiyatı Cosmo'nun yaklaşık iki katı:
http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=en&country=DE&vehicle_name=Astra%20Hatchback&category=Wheels&subcategory=Alloy%20Wheels%2017%20inch

Ben aracı alırken Sport jantını daha çok beğeniyordum ancak sırf jant için düşük paket almak istemedim. Bu kişisel zevk ve tercih meselesi tabii. Bence Cosmo jantı da hiç kötü bir jant değil; ama ikisini yan yana koyup seç deseler herhalde Sport jantı seçerdim.

xylent link' Alıntı:
İnanması güç de olsa Sport jant fiyatı Cosmo'nun yaklaşık iki katı:
http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=en&country=DE&vehicle_name=Astra%20Hatchback&category=Wheels&subcategory=Alloy%20Wheels%2017%20inch

Ben aracı alırken Sport jantını daha çok beğeniyordum ancak sırf jant için düşük paket almak istemedim. Bu kişisel zevk ve tercih meselesi tabii. Bence Cosmo jantı da hiç kötü bir jant değil; ama ikisini yan yana koyup seç deseler herhalde Sport jantı seçerdim.
işte bende yan yana koydum cosmo jantı seçtim :D

Sportla cosmoda iç ambiyans ışıklandirmasi aynı degildi di mı?

Valla bu Jant işini kimse anlayabilmiş değil.

Tip olarak çogunluk sport jantı begenıyor. Benım de onceligim o yönde.

Pahalı olan Cosmo ama üstündeki jant 134 euro yazıyor.

Ucuz olan sport ama üstündeki jant 245 Euro yazıyor ve üstelik en pahalı ve en yakışıklı olan jant bu.

Sanırım şöyle düşündü opel. Zaten Cosmo'nun bi dünya artı özelliği var. Tutup şu daha şık sport jantları da Cosmoya koyarsak bu sport modelleri nasıl satacagız?

opel mantıgı valla olabılır
nasıl olsa adam cosmo almış burdan bari kırpalım mantıgı

Arabayı almadan once araştırmadık
sonradan bayıde bu jantı gordum cok hosuma gıttı keşke dedim ama iş işten gecmışti

Bu jantı ben de çok beğeniyorum fakat 18" olarak geçiyor. 2000 TL opsiyon fiyatı.

Geri