Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaVinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra J 2012 Sport Hakkında...

DaVinci link' Alıntı:
Bu jantı ben de çok beğeniyorum fakat 18" olarak geçiyor. 2000 TL opsiyon fiyatı.
onceden bılseydım alırdım valla

Valla ben hala Cosmo jantlarını veren olsa Sport jantlarımı veririm. (:

GNSpower link' Alıntı:
Valla ben hala Cosmo jantlarını veren olsa Sport jantlarımı veririm. (:
Doğan İstanbula ne zaman geliyorsun.  ;D

A14NET link' Alıntı:
Doğan İstanbula ne zaman geliyorsun.  ;D

Valla mayıs içi gelmeye çalışacağım, en kötü Abant'tayım. ((:

kesinlikle cosmo alın şimdi vazgeçtiğiniz ufak ayrıntıları zamanla arıyacaksınız ve yaptırmak isteyeceksiniz.

navisiz cosmo alabilirsiniz cylone uada necvox için

flex şasi cosmoda varmı bilmiyorum

ama sunroof sakın unutmayın

jantlları internetten araştırıp takas yaparsın yada sport jant alırsın sıkılınca değişir değişir kullanırsın :)

hayırlı olsun.

@polatts teşekkür ediyorum...

FlexRide Cosmo ve Sport modeller için eklenebiliyor. Navi sisteminden tamamen vazgeçtim zaten. Sonradan birşeyler var aklımda...
Sunroof ve jantları da kesin bir fiyat aldıktan sonra düşüneceğiz artık. Aslında alırken "feda olsun" deyip ekletmek en mantıklısı gibi. Sonradan pek kolay olmayabiliyor galiba bu işler.

Bu arada bayileri araştırıyorum. Evimiz Opal'a çok yakın. İlk olarak oradan başlamayı düşünüyoruz gibi.. Ama forumdan okuduğum kadarıyla Opal'dan pek memmun kalınmamış galiba. Opak çok tavsiye ediliyor. Biraz uzak ama oraya da mutlaka uğrayacağız zaten. Pazar günü kapalıymış Opak bu arada...

opakta stış yok sadece servis var. satış için opisi ve opalı ziyaret edin.

fiyaT konusunda sıkı pazarlık yapın abartı tekliflerde bulunun bence çünkü fiyatlarda ciddi oynamalar oluyor.ben 1 günde karar verip aldım tabiki pişman oldum :)

hllb link' Alıntı:
opakta stış yok sadece servis var. satış için opisi ve opalı ziyaret edin.

:-[ Anladım. O zaman direkt Opal -> Opis devam edeceğiz. Teşekkür ederim.

@polatts, fiyat için(her ne kadar çabuk tamam diyen biri olsam da) biraz sıkı çıkmayı düşünüyorum. Umarım güzel bir şekilde anlaşabiliriz.

Bayileri Cumartesi ziyaret edeceğimiz için konuyu fazla kirletmek istemiyorum. Cumartesi'den sonra inşaallah görüşlerimi ve fiyatları buradan yazarım.
Bu arada üstadlar, her türlü soruma cevap verip büyük yardımda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Bayiye en azından dersimi çalışmış olarak gideceğim ;)

Selamlar...

fiyat ve seenek bilgilerini bekliyoruz. byee

Geri