- Konuyu Başlatan
Jettagolf 6-7 bir türlü sevmedim
![]()
sedan araba düşünseydim jetta olabilirdi güzel araba ancak dedim ya gönlüm golften yana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jettagolf 6-7 bir türlü sevmedim
![]()
uğurcum astra beygirini yere basabilen bir araba değilpolo gti ile 180 lik astra cı abiye arabasını yaktıracak hale getirdik..180 hp ama direk 3 boy fark koyuyor gti
dsg robotize kaydırmalı; opel yağlı ve dsg nin şehiriçide gazlayarak kullanımı opel ile kıyaslanmaz..
bu arada 6 ileri olanlarda problem olduğunu duydum bende...fakat polo 50 bin km ye geldi,canı ciğeri alınarak kullanıldığıdı çok oluyor,dsg de bir problem yok...tek problem 180-200 den sonra çok rüzgar sesi alıyor![]()
Paranızla rezil olmak bu olsa gerektonla verilen para ve eylülde kavuşulacak bir otomobil..Benim amcam da insignia ile passat arasında kalmıştı..passat a 4 ay sonraya teslim sözü verdiler ama parayı peşin alacaklardı..77 bine comfortline 1.4 tsı dsg...Sunroof yok xenon far yok led stop yok elektrikli koltuk yok 16'' jantla..Amcam da 1.4 T elegance edition paket insignia aldı..Sunroof+18'' 245 lastikli jant+ start/stop+ AFL+elektrikli ön koltuklar+necvox geri görüşlü multimedia sistemi+ eşik,kaput koruma ve çelik karter muahafa = 61 bin TL tuttu..Yakıt ortalaması 8.9 lt ve şu an 1600 km lerde...Bence vw o paraları haketmiyor..Ayrıca yeni golf bir önceki kasadan daha iyi değil..Golfun gelmiş geçmiş en iyi kasası mk6 idi ve bunu bir süre daha pazarda tutması lazımdı...Led stopları yeter zaten..