- Konuyu Başlatan
Jetta golf 6-7 bir türlü sevmedim
sedan araba düşünseydim jetta olabilirdi güzel araba ancak dedim ya gönlüm golften yana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jetta golf 6-7 bir türlü sevmedim
uğurcum astra beygirini yere basabilen bir araba değil polo gti ile 180 lik astra cı abiye arabasını yaktıracak hale getirdik..180 hp ama direk 3 boy fark koyuyor gti
dsg robotize kaydırmalı; opel yağlı ve dsg nin şehiriçide gazlayarak kullanımı opel ile kıyaslanmaz..
bu arada 6 ileri olanlarda problem olduğunu duydum bende...fakat polo 50 bin km ye geldi,canı ciğeri alınarak kullanıldığıdı çok oluyor,dsg de bir problem yok...tek problem 180-200 den sonra çok rüzgar sesi alıyor
Paranızla rezil olmak bu olsa gerek tonla verilen para ve eylülde kavuşulacak bir otomobil..Benim amcam da insignia ile passat arasında kalmıştı..passat a 4 ay sonraya teslim sözü verdiler ama parayı peşin alacaklardı..77 bine comfortline 1.4 tsı dsg...Sunroof yok xenon far yok led stop yok elektrikli koltuk yok 16'' jantla..Amcam da 1.4 T elegance edition paket insignia aldı..Sunroof+18'' 245 lastikli jant+ start/stop+ AFL+elektrikli ön koltuklar+necvox geri görüşlü multimedia sistemi+ eşik,kaput koruma ve çelik karter muahafa = 61 bin TL tuttu..Yakıt ortalaması 8.9 lt ve şu an 1600 km lerde...Bence vw o paraları haketmiyor..Ayrıca yeni golf bir önceki kasadan daha iyi değil..Golfun gelmiş geçmiş en iyi kasası mk6 idi ve bunu bir süre daha pazarda tutması lazımdı...Led stopları yeter zaten..