Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadas öneri yapmış konu siyasete gelmiş![]()
lpg hesabınız baştan sona yanlış. benzinde 8.7 lt yakarsa lpg'de 9.8.9.9 lt olur. lpg şimdi pahalı ancak çok ciddi indirim oluyor. benzinden daha karlı olduğu kesin. ben lpg'siz araba görünce zengin gözüyle bakıyorum arabası ne olursa olsun.![]()
Siyaset derken? Kimse şu parti iyi demedi, şu partiye oy ver demedi, bizim partiye katıl demedi, hatta parti adı dahi verilmedi. İktidarların tutumunda bahsediyoruz, bugün A partisi iktidar olduğu için vergi koyar yarın B partisi iktidar olur A partisinin koyduğu vergilere ekleme yapar. Hani bir zamanlar konan "geçici deprem vergileri" gibi. Geçici vergileri eleştirenler bunları kalıcı hale getirmedi mi? İktidarda hangi parti olur ise olsun her türlü vergi ödeyenler için acı, toplayanlar için tatlıdır.
arap zenginleri gibi geldin abi gözümeFatihhhhhhhh, paranın gözüne gözüne vuruyorum, arabalar halen benzinli :maden:
Tamam da konuyu acan arkadas devlet elini cebimize sokacak mı falan diye sormamıs sadece tavsiye istemiş LPG ile ilgili
Neyse iyi forumlar diliyorum size
Dikkat ederse arkadaşımız LPG sistemi nedir, nasıl yaptırılır, kalitelimidir diye sormamış, ekonomisi hakkında bilgi istemiş. Akaryakıt ürünlerine yapılan zam oranlarını izlemeden, hangi üründen ne kadar yan ürün elde edildiğini bilmeden, izlenen vergi politikasını görmede nasıl yorum yapacağız?
lpg hesabınız baştan sona yanlış. benzinde 8.7 lt yakarsa lpg'de 9.8.9.9 lt olur. lpg şimdi pahalı ancak çok ciddi indirim oluyor. benzinden daha karlı olduğu kesin. ben lpg'siz araba görünce zengin gözüyle bakıyorum arabası ne olursa olsun.![]()