yeni astra j

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın dizel motoru şu anda yok o yüzden astra j alanlar mecburen katlanıyo. ama bu arabayı alıpta çokta yakıt tüketimi düşünmem açıkcası. dizel motorlarından biri 1.3 motor 95 hp mart ayına doğru piyasa sürülcekmiş

bence bu yorum astra j nin neden piyasada fazla görünmediğini gösteriyor. alacaklar dizel motorlusunu bekliyorum sanırım. hadi hayırlısı...

1.3 95 hp astra j ye nasıl olur bilmiyorum vallahi 215 lastik 1400 kg 1.3 dizel düşünemiyorum 1.6 bile kasarken.. bide 1.4 100 hp benzinlisi var :S

Bayağı ağırmış yeni astralar. Neden hala 1.3 dizel motorda ısrar eder Opel anlamıyorum. Yap 1,6 dizel motor koy şu arabaya, görün o zaman millet nasıl alıyor.

Bayağı ağırmış yeni astralar. Neden hala 1.3 dizel motorda ısrar eder Opel anlamıyorum. Yap 1,6 dizel motor koy şu arabaya, görün o zaman millet nasıl alıyor.

opel bu sefer bu sorunu düşünp 2. bir dizel motor daha yapmış astra için 1.7 dizel 125 hp lik bir motor. bu motorda türkiyeye gelicekmiş ama kesin bir tarihi yok 95hplik motor gibi. sanırım opelin bu konuda ısrar etmesinin sebebi gerçekten müthiş bir yakıt tüketimi sunması. ayrıcı 1.3 90lık dizel motorlar g.punto marka araçlarda da kullanıyor. gm nin ürettiği motoru fiatta g.puntoya koymuş. corsadaki 1.3 75lik motorda g.puntoda kullanılıyor. ama yeni punto evoda böyle bir motor yok.

Bence siz görmüyorsunuz.En az 15 adet gördüm ben Astra J . Insignia zaten dolu hertaraf... Astra bence sınıfının en mükemmel otomobili olmuş. Fiyatını da son kurusuna kadar hak ediyor,o kıytırık Golflere verilen paralar yerine gider bomba gibi J alırım.. Bir türlü çözemedim hala neden fiyatı yüksek geliyor sizlere? Malzeme kalitesi + işçiliği ve tasarımı göz önünde bulundurdugunuzda fiyatı gayet normal.

Son düzenleme:
1.6 Benzinlisinin şehir içi ve şehir dışı yakıtı ne kadar acaba ?

ben ikisinde yazim yine
1.6 115 - şehir içi 10.3, şehir dışı 5.9, ortalama 7.5
1.6 180 - şehir içi düz/otomatik (10.6/10.9) şehir dışı (6/6.2), ortalama (7.7/7.9)
yanlız bu motorun ikiside insigniada da var. insigniadaki verileri kullanmışlar yani kasa daha hafif yakıt tüketimini dahada düşürebiilirsiniz.

bence o parayı hakeden araba ve çok güzel :) tasarım teknoloji her yönden :)

Geri