Yeni Astra Kamuflajsız halde yakalandı

opel de motor seçeneklerinin artması sevindirici, en büyük eksiklik bu konudaydı.
ARabanın kasa yapısına gelince ben sizlere katılamıyacağım. Opel diye her araba güzel olacak değil, bence hatları aşırı yuvarlatılmış. yaris, auris ve leon karışımı ama daha çok auris..
eğer son hali bu olacaksa ben bu yumurta gibi arabayı almam, artık astaradan başka modele geçer ya da h kasaya devam ederim.

güzel resim bu seferki ..az çok ön kısmınıda gördük aracın gözümde canlandırdım..bence bizim kasadan daha hoş kesinlikle

Çok güzel görünüyor. paylaşım için teşekkürler.

Gunlugumden notlar :
-Sevgili gunluk. Bugun 1 ocak 2011. Kriz nihayet bitti. Artik eskisi gibi ileriye korkmadan bakabilecegim...
-Sevgili gunluk bugun 25 ocak 2011. 2007 model GTC mi satma vakti geldi. Zaten garantiside 1 yil evvel once dolmustu. Yerine GTC nin yeni modellerinden dusunebilirim. Nede olsa bir senedir satista. Problemleri cozulmustur.
-Sevgili gunluk bugun 2 subat 2011. 2.0t OPC min siparisini verdim. 3 ay sonra gelecekmis. Allah herkese nasip etsin ......

:))))

bir de önde kelebek camı kadar uyuz olduğum şey yok.

Ekli dosyalar

• c.webp
    c.webp
    16.5 KB · Görüntüleme: 34
golf için acı son..

opel güzel araba yapıyor yanlız nedense kendi ülkesinde fazla tutulmuyor

corsa d nin büyük hali gibi göründü bana bu açıdan

1.4 Turbo 150 Hp gerçekten çok güzel ayrıca bu motoru bence tüm araçlarında sunsalar patlama yaparlar yahu

Geri