Bir bilgi daha, son aylarda hükümet politikaları sonucu ülkemizde dizel yakıt fiyatları benzinliye yaklaştığı için, opel astra njoy dizel araç fiyatını benzinlinin yanına çekmiş bilgine...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hele birde uzun yolda 93-96 km hızıda sabitlersen 3.7lt tüekitim görebilirsin 100km. ben sahsen gördüm ve artık bir depo ile uzun yolda çok rahat 1090 km geçiyorum. 1.3 motora göre süper performans arkamdaki benzinli araç bir anda çok çok arkamda kaldığını zevkle seyrediyorum dikiz aynasından.dizeli de bir test bence.. ort. 5.2 lt yakıt tüketimi söz konusu
hele birde uzun yolda 93-96 km hızıda sabitlersen 3.7lt tüekitim görebilirsin 100km. ben sahsen gördüm ve artık bir depo ile uzun yolda çok rahat 1090 km geçiyorum. 1.3 motora göre süper performans arkamdaki benzinli araç bir anda çok çok arkamda kaldığını zevkle seyrediyorum dikiz aynasından.
kazasız belasız sürüşler dileği ile. 1.6 ta olsa 1.3 te olsa astra olsun yeter kısaca!!!
makyajlı HB kasa dizeli test etmiştim zaten.çokta beğendim.performans ve yakıt konusunda dizel astra sedandan en ufak bir şüphem yok ama aklımı kurcalayan şeyler var biraz.örneğin km arttıkça artan motor sesi,titreme,turbo ömrü vs.benzinlide bu problemler yok.birde haftada sadece bir kez araç kullandığım için dizelede pek ihtiyaç duymuyorum ama dizelin fiyatının benzinlinin fiyatına inmesi büyük fırsatdizeli de bir test bence.. ort. 5.2 lt yakıt tüketimi söz konusu