Yeni astra sedan buysa yaşadık derim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle arka CC ama yine de güzel olmuş.:)

H kasaya göre j kasanın sedanı özellıkle arkası bu sefer cıdden calısılarak yapılmıs, olmuş olmuş

güzel olmuş bende begendim aarabayı ama hatchback daha güzel duruyo bence

Ben yan tarafları dışında önü ve arkasını hiç beğenmedim.. Özellikle önde astraj kasanın yüzünü kullansalardı bari..

ön yüz astra J HB ile aynı olacak zaten, burada verilen buick markasının astra sedan versiyonu.

şuan için ikilemin yaşandığı tek nokta arka kelebek camın buick'deki gibi mi olacağı ( açılı alt kısım) , yoksa düz mü biteceği...bir iddaa da kelebek camın olmayacağı yönünde.

arkadaşlar bu mesele 1 seneden fazladır konusuluyor ancak opel avrupa üretimi için şu anda astra j de sedan düşünmüyor. ancak yapılan son acıklamaya göre 2013 e kadar opelin cıkaracagı tek yenı model ampera olarak acıklanmıstı sanırım j kasasında astra ınsıgnıa cızımıne benzedıgı ıcın avrupada cıkmayacak 2014 de astra j den bır ust kasa ıle beraber yenı bır sedan gelme sansı cok yuksek ıhtımal kı bende bu sekılde dusunuyorum aksı durum hakkında bılgı alan arkadaslar paylassın ancak 2013 e kadar j kasa seden cıkmıcak gıbı zaten bu gun cıkacak deseler 9 ay sonra pıyasaya cıkabılıyor.

arkadaşlar bu mesele 1 seneden fazladır konusuluyor ancak opel avrupa üretimi için şu anda astra j de sedan düşünmüyor. ancak yapılan son acıklamaya göre 2013 e kadar opelin cıkaracagı tek yenı model ampera olarak acıklanmıstı sanırım j kasasında astra ınsıgnıa cızımıne benzedıgı ıcın avrupada cıkmayacak 2014 de astra j den bır ust kasa ıle beraber yenı bır sedan gelme sansı cok yuksek ıhtımal kı bende bu sekılde dusunuyorum aksı durum hakkında bılgı alan arkadaslar paylassın ancak 2013 e kadar j kasa seden cıkmıcak gıbı zaten bu gun cıkacak deseler 9 ay sonra pıyasaya cıkabılıyor.

O zaman hala 111.Yıllar akar diyoruz :kop:

Astra sedan süper olur ama insignianın satışını muhakkak düşürür...

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...

:) :) :)

Yeni Astra sedan bu galiba! Ama ben yaşamadım!

Şimdi nerden ve nasıl vereyim 40-50 bin lirayı?

:)

Focusun sedanı gibi olmuş

Geri