Yeni Astra Sedan..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önder olm sen astra sedan konusndan baya uzaksın sanırım gerçi yalnış okumuşta olabilirm modlu hallerimi çıkmadı avrupaya yoksa opel astra nb mi piyasaya çıkmadı diosan işte linkler
http://www.worldcarfans.com/9071003.003/new-opel-astra-notchback-in-depth
http://www.worldcarfans.com/2061103.004/new-4-door-opel-astra-sedan-more-details

:D :D :D avrupa derken ingiltere ,almanya vb büyükülkeleri kastetmiştim
yoksa bizim gibi gariban bazı doğu avrupa ülkelerinede çıktı biliyorum ama yabancıı forum derken akla gelen ilk şeyler ingiltere ve almanya olduğundan avrupadaki forumlara bakmayın demek istemiştim

Brezilya'da satilan araclar cok eski teknoloji motorlar ile geliyor (alkollü benzine uygun vs. vs.). Avrupa'da satilan motorlar daha yeni sunulacaktir. Diger tarafta Opel Astra (Brezilya'da Chevrolet Vectra) ABD'de Saturn Astra olarak satilir ve her zaman Avrupa'dan sonra satisa sunulmaktadir. GM (Chevrolet) Opel'in sahibi olarak en son kendi pazarinda ayni arabalari sunuyor ve ne olmus. Yani yukarida bahsedilen seyler gercekten gereksiz ve sacma.

GM nin şeyliği işte ağzımı bozmak istemiyorum opelin canına okuyorlar işte chevrolet vectra nedir ya tam bir rezalet opelin adına yakışmıyor bence yazık.. :(

Chevrolet Vectra çok kalitesiz Astra Sedanla kıyaslamayın örnek
tuning20068g1je6.jpg

bu kadarda taklit olurmu yaa.kasa içi dışı resmen birebir kopyası:(

Sizin yeni Astra Sedan hangi lastikler ile gelmis (marka olarak). Benimki Bridgestone Turanza.

merhaba, benim astra njoy H sedan, continental marka lastik. 205 55 R16. fakat dikkatimi çekti stepne yerini açınca sanki macun yapılmış gibi uyduruk bişeyler var. yani boya üstüne sarı macun çekilmiş. ustelik elle yapılmış ve sıvanmış gibi. sizdede varmı ? yoksa tamir felanmı görmüş araç. araçtan kullanım olarak şikayetleriniz varmı ? klima az soğutuyor, veya easy sesi gibi. saygılar.

yaa bu opel cıvıttı iyice yaaa...sağlam dedik kaliteli dedik aldık heryerinden şikayet ediyo millet yakacam ibreti alem için meydanda:F

Geri