Yeni Astra Sedan..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sayın ömer bey, yinede opel güzel araba. benim 4. opelim 14 sene içerisinde. http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27932 burada birkaç arabaya örnek var. o süper arabaların o kadar çok problemi varki şaşarsın okusan şikayetvar sitesini. sen yinede opel almakla iyi seçim yapmışsın tebrikler.

Tabii ki Opeller güzel. Sikayet edenler her zaman olur. Arabamdan hic sikayetim yok simdiye kadar. Herhangi sorun veya eksiklik görmedim. Bir bakalim öyle devam eder mi?

bence bu araca sadelik daha çok yakışıyor;böyle bin bence

2007-12 ayında babama aldık.çoğunlukla ben kullanıyorum 1.6 njoy benim bu güne kadar en fazla rahatsız eden motor sesinin fazla oluşu 3bin devirden sonra bayağı gürültülü çalışıyor.gerçi motor kaputunun altındaki koruyucu adını bilmiyorum takmamışlar sanırım bununda etkisi var ses olayında.

Modifiye olayına gelince.bu aracı almadan önce opel ataköye gitmiştik görmek için orada orjinal body kit giydirilmiş astra sedan vardı muazzam güzel duruyordu.

Modifiye olayına gelince.bu aracı almadan önce opel ataköye gitmiştik görmek için orada orjinal body kit giydirilmiş astra sedan vardı muazzam güzel duruyordu.

fotolarını görebilseydik çok iyi olurdu.

benım dusuncem suan bı yay 3.5 luk bıde fılm yaptırırsam cok ıı olur

fotolarını görebilseydik çok iyi olurdu.

Evet acele ile çıktık hiç aklıma gelmedi doğrusu.ancak o tarafa geçersem mutlaka fotolarını çekip ekleyeceğim.

[.....

2007-12 ayında babama aldık.çoğunlukla ben kullanıyorum 1.6 njoy benim bu güne kadar en fazla rahatsız eden motor sesinin fazla oluşu 3bin devirden sonra bayağı gürültülü çalışıyor.gerçi motor kaputunun altındaki koruyucu adını bilmiyorum takmamışlar sanırım bununda etkisi var ses olayında.
sizin araba benzinlimi?

Geri