yeni astra sedancılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla alan arkadaşlar cok fazla performans beklemeyenler çok ideal bir araç oldugunu söylüyorlar.ben hb dizelini test etmiştim gayet iyi bir araç bence her yönüyle.yılmaz bu arada yeni lagunanın testi gerçekleştirildi.imzamda videoya bakabilirsin.

Burak çok teşekkür ederim izledim laguna herzamanki gibi 5 yıldız almayı başarmış

arkadaşlar astra sedan daha Türkiye ye gelmeden incelemeye başladım. dün yine opel odaktaydım. tek kelimeyle harika bir araba. bana göre kendi segmentinin en iyi sedanı. dizel motoru yetkili serviste çalışan arkadaşıma sordum nasıl diye. tek kötü şeyi 1. vitesin cansızlığı dedi. diğer yönden 1.6 benziliden daha seri olduğunu söyledi ve bunu sadece o değil, servisteki diğer elemanlarda söyledi. bence gayet yeterli ve ekonomik bir motor.

ya 1.3 cdtı yı iyice kötü aptınız abi getirin 1.6 benzinli nasıl yolda yiyorum ya sadece kalkış biraz ağır oda çok deil yani araç 215 i çok raat gördü bende 1.3cdtı astra h var son makyajlı oln.. aklımda hep düşündüm acaba box taksam mı die şimdi de karar verdim box da takıcam araca e ondan sonra 1.6 benzinli sadece kalkışta yanında olduğumdan görür;););)

ozaman benim arababayla kapistiralim 1.7 cdti 101 sport astra h 6 vites

3-4 ay sonra yanılmıyorsam astra hb 1.7cdti motor satışa çıkacakmış

arkadaşlar 1. vitesten sonra araba coşuyomuş diyorum. bunu opel odaktaki tüm servis elemanları kullanan arkadaşlar söylüyo. servis elemanları sürekli testte. daha dün servisteydim. adam 1.3 dizeller 1.6 benzinlilerden daha seri dedi inanamadım. ki bunu diyen servisteki araçları test eden kişi. heee son hız olarak benzili tabiki rahat geçer. arabam 1.6 twinport 1.3 dizeli övüyorum:))))) şaka bi yana bu bilgiler almaya niyeti olan arkadaşlar için çok yararlı. ki niyeti olanlardan biri benim

yapmayın yaa 1.6 benzinli yer 1.3 CDTİ ı
Aynen katılıyorum:good:Dizelin torku güçlü olduğu için ara hızlanmalarda ve ani topuklamada etkilidir.Ancak devire sıra gelince kesilir kalır.1.6 benzinli ise 6500 devire kadar topuklayıp cdti yi duman eder işte bu kadar:D

Aynen katılıyorum:good:Dizelin torku güçlü olduğu için ara hızlanmalarda ve ani topuklamada etkilidir.Ancak devire sıra gelince kesilir kalır.1.6 benzinli ise 6500 devire kadar topuklayıp cdti yi duman eder işte bu kadar:D

aynen artık servistekilerin satış politikasımı nedir anlamadım gelsinler standart 1.3 CDTi ile kapışayım hatta önden bile başlayabilir sorun olmaz sitedeki 1.3CDTİ cılardan da tırtım bunu yazarken ama neyse oldu bi kere :p

Geri