yeni astra sedancılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım yeni astra sedan 1.8 sahibiyim sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:
Aracım 11 bim km'de.. Bugüne kadar şehiriçi şehirdışı ortalaması 5.6lt/100 km.
Servis 10 kmden sonra mekanik aşınma azalacağı için yakıt tüketiminin de düşeceğini söylemişti ,onu görecez artık ama ben bu haliyle de çok memnunum. Kalkışta biraz ağır ama ivmelendikten sonra gayet hızlı.. Beni geçeni pek göremedim:)

opel astra sedan 1.8 den araçtan çok memnunum sorularınız olursa yardım etmeye çalışırım genelde yakıt tüketimi ile ilgili sorular geliyor 1.6 motorlara göre değerleri çok yakın fabrika değerleri 1 lt fazla olmasına rağmen.

Son düzenleme:
1.8 astra sedan cok iyi araba. Arkadasim aldi da deneme firsatim vardi. Cok iyi gidiyor pek fazla yakmiyor, benimkinden biraz daha fazla (sehiricinde 1 lt fazla yakiyor, sehirdisinda 0,5 lt) ama performans da o oranda fazla. Tavsiye ediyorum.

sacit bey arkadaşınkide 1.8 cosmo donanımlımı.bazı sorularım varda

Savaş Bey selam,

Katılıyorum büyük motor her zaman daha iyidir, üstelik yakıt sarfiyatı sanıldığı kadar fark yaratmaz. Özellikle 1.6 ve 1.8 arasında... 1. mı 1.8 mi derseniz elbette 1.8.

Bu arada bazen izmite uğruyorum, gri renkli bir sedan görmüştüm yol üzerinde..
Sizin araçtı belki.

şehir içi yakıt tüketimi ne

Aracım 11 bim km'de.. Bugüne kadar şehiriçi şehirdışı ortalaması 5.6lt/100 km.
Servis 10 kmden sonra mekanik aşınma azalacağı için yakıt tüketiminin de düşeceğini söylemişti ,onu görecez artık ama ben bu haliyle de çok memnunum. Kalkışta biraz ağır ama ivmelendikten sonra gayet hızlı.. Beni geçeni pek göremedim:)
yalnızca şehir içinde yakıt tüketimi ne kadar.ayrıca sizi hangi arabalar geçemedi

Bu arada bazen izmite uğruyorum, gri renkli bir sedan görmüştüm yol üzerinde..
Sizin araçtı belki.
benimki avatar resimdekiyle aynı ayrıca 1.8 şuan türkiyede 4-5 adet var.

Geri