Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
servistekiler 1.3 cdtı ı geçer demiyor. 1.3 cdtı ara hızlanmalarda 1.6 benzinliden daha seri diyor. son hızda ve devir olarak tabiki 1.6 üstün. buna kimsenin itirazı yok
kesinle çok yakıyor. ama türkiye koşullarına göre çok tabii. normalde eski 1.6 lara göre daha az yakıyor. bu arada daha önce açıldı mı bilmiyorum. ASTRA SEDAN 1.3 CDTI alan arkadaşlardan yakıt tüketimleri hakkında bilgi alabilirmiyizzz
ya 1.3 cdtı yı iyice kötü aptınız abi getirin 1.6 benzinli nasıl yolda yiyorum ya sadece kalkış biraz ağır oda çok deil yani araç 215 i çok raat gördü bende 1.3cdtı astra h var son makyajlı oln.. aklımda hep düşündüm acaba box taksam mı die şimdi de karar verdim box da takıcam araca e ondan sonra 1.6 benzinli sadece kalkışta yanında olduğumdan görür
5 yıldızı nasıl almış bu araç yandan çarpmada arka kapı açılıyor.
Önden çarpmada araç ortadan esniyor yine yandan çarpmada araç ortadan katlanacak gibi tüm tavan fağılıyor nerdeyse
5 yıldızı nasıl almış bu araç yandan çarpmada arka kapı açılıyor.
Önden çarpmada araç ortadan esniyor yine yandan çarpmada araç ortadan katlanacak gibi tüm tavan fağılıyor nerdeyse
Konu saptı biraz renaulta doğru 70 km hızla yapılmış test sonuçlarıymış normalde ise 50 km hızla yapılıyor diye biliyorum ben renault çıtayı yükseltmiş kalite sağlamlık konusunda
Yeni Opel 1.6 115 bg motoru perfomanslara göre cok fazla yakmiyor. Tabii ki o da sürüs sekline bagli. Bir de yeni arabalar birkac bin km gectikten sonra normal yakmaya baslar. Bahsettigimiz motor sehiricinde 8,5-9 lt 100km'de yakar, sehir disinda da 5,5-6 lt. Bu da benim ölctügum degerlerdir. Tabii ki kisin soguk havalarda her gün 5-10 dakika arabayi rölantide calistiriyorsaniz yakis miktari biraz artar.