yeni astra sedancılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi sende darılma astra 1.8 focus un hem dizeline hemde benzinlisine toz yutturur diyecem ama sen tozunuda göremezsin

Ama focusta hem performans hemde ekonomi var:) Ben focusu tercih ederim

tartıştığınız konulara bakın. biri ford 1,6 dizel astra 1.3 dizele tozunu attırır diyor. madem ford bu kdr iyi 1.3 dizelini yapsın ve tozunu attırsın astranın. karşılaştırdığınız motorların aynı hacimlerde olmalarına lütfen dikkat edin.ayrıca konu çok saptı. eğer karşılaştıma yapcaksanız lütfen karşılaştırma sayfasında açınız. burada lütfen SADECE ASTRA SEDAN 1.3 CDTI hakkında yorum yapalım. kullananlardan bilgi alalım

1.8 astranın torku 175 ben şahsen kendi görüşüm focusu tercih ederim 240 tork var arabada tam gaz verildiğinde ise anlık olarak 260 kadar çıkıyor astra 1.8 ile çok rahat kapışacağına inanıyorum

offf offff SADECE 1.3 CDTI ASTRA SEDAN LÜTFENNNN

tartıştığınız konulara bakın. biri ford 1,6 dizel astra 1.3 dizele tozunu attırır diyor. madem ford bu kdr iyi 1.3 dizelini yapsın ve tozunu attırsın astranın. karşılaştırdığınız motorların aynı hacimlerde olmalarına lütfen dikkat edin.ayrıca konu çok saptı. eğer karşılaştıma yapcaksanız lütfen karşılaştırma sayfasında açınız. burada lütfen SADECE ASTRA SEDAN 1.3 CDTI hakkında yorum yapalım. kullananlardan bilgi alalım

astrada focus sınıfında bir araç dizel motor olarak bakıyoruz olaya

abi sende darılma astra 1.8 focus un hem dizeline hemde benzinlisine toz yutturur.birde 1-2 hafta önce 1.8 motorun teknik verilerini opel web sayfasına koydu.bulamazsan zafira 1.8 bak aynı motor.

Ama şimdi sen getirip bir anda benzinli motoru sokmuşsun araya baştan sona kadar okudum konuyu arkadaş dizel motor olarak kıyaslamak istemiş benzinli motor ile değil yani

Arabanın teknik donanım özellikleri sitede var ama sıfır km fiyatını bi türlü bulamadım:)
aracı bayiler türkiyeye vergiler neeniyle getirmiyorlar belki özel sipariş olarak gelir.benim araba tanıtım amacıyla gelen ilk 20 araba

1.8 astranın torku 175 ben şahsen kendi görüşüm focusu tercih ederim 240 tork var arabada tam gaz verildiğinde ise anlık olarak 260 kadar çıkıyor astra 1.8 ile çok rahat kapışacağına inanıyorum
tork seni aldatmasın sadece kısa band aralığında o torku veriyor yüksek devirlerde 6500 gibi torkları benzinli arabaya göre çok fazla düşer

Geri