yeni astra sedancılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnızca şehir içinde yakıt tüketimi ne kadar.ayrıca sizi hangi arabalar geçemedi

Şehiriçi ölçümü yapmadım. Hangi araç geçti geçmedi derken, ben arabanın ivmelenmesinden sonra gayet iyi gittiğini söylemeye çalıştım ama alındınız galiba. Arabanın gidişi sadece motor hacmiyle orantılı değildir.. Ayrıca istanbul bursa arası, gelip giderken bazen tacizlere uyup sürat yapıyorum. Özellikle astranın viraja giriş üstünlüğü stabiltesi sayesinde dezavantajlar avantaja dönüşüyor, ee sürücü de önemli tabi.

Şehiriçi ölçümü yapmadım. Hangi araç geçti geçmedi derken, ben arabanın ivmelenmesinden sonra gayet iyi gittiğini söylemeye çalıştım ama alındınız galiba. Arabanın gidişi sadece motor hacmiyle orantılı değildir.. Ayrıca istanbul bursa arası, gelip giderken bazen tacizlere uyup sürat yapıyorum. Özellikle astranın viraja giriş üstünlüğü stabiltesi sayesinde dezavantajlar avantaja dönüşüyor, ee sürücü de önemli tabi.
evet bende otobanda sürat yaptım yüksek hızlarda hiç hissettirmiyor mükemmel bir yol tutuşu var belki 17'' jantlarında etkisi vardır.(yok hiç alınmadım sadece 1.3 dizel motoru merak ediyorum hangi arabayı geçiyor diye son hızı kaç km/s)

Son düzenleme:
Pazar akşamı yine istanbuldan gelirken, yalova -bursa arası, bir focus, bir mercedes ve bir jeeple kapıştım. Işıklarda hepsi bende önce kalktı yürüdü ama, 1. veya 2. virajda yakalayıp geçtim. Orhangazi-gemlik arası böyle devam etti sonunda havlu attılar. Ben daha önce vectrada kullanmıştım ordan da biliyorum. Astrayla virajlara girdiğim sürate yaklaşamdılar bile...

ya 1.3 cdtı yı iyice kötü aptınız abi getirin 1.6 benzinli nasıl yolda yiyorum ya sadece kalkış biraz ağır oda çok deil yani araç 215 i çok raat gördü bende 1.3cdtı astra h var son makyajlı oln.. aklımda hep düşündüm acaba box taksam mı die şimdi de karar verdim box da takıcam araca e ondan sonra 1.6 benzinli sadece kalkışta yanında olduğumdan görür;););)

valla 1.6 ( 125 HP) benzinli sahibi olarak korktum senden senden:)

haklsın büyük motor avantajlı tabi.. Ama yol tutuş üstünlüğü sayesinde olay değişiyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın 1.8 astrayı opelin sitesinde göremedim fiyat listesinde yok kaça aldınız arabayı ?
36000 ytl ikinciel 4000 km de iken

abi darılmayın ama focus 1.6 tdci toz yutturur astraya :)
abi sende darılma astra 1.8 focus un hem dizeline hemde benzinlisine toz yutturur.birde 1-2 hafta önce 1.8 motorun teknik verilerini opel web sayfasına koydu.bulamazsan zafira 1.8 bak aynı motor.

Son düzenleme:
Geri