Yeni Astra vs Insignia

Yeni Astra vs Insignia ???

• Kullanılan toplam oy
    83
Karşılaştırılmaz diye bi durum olmaz...

Belki 2 araç arasında kaldım,kalamam mı ? Kim 'Sen bu 2 araç arasında kararsız kalamazsın bunların sınıfı farklı ? ' diyebilir ?

herşey eşit olsa bile Insignia'da ferahlık var. Astra'da içim daraldı. belki alışkanlıktan dolayı olabilir.
bence artık yaş da önemli değil. eskiden 20-25 yaş grubu D segmenti Opel almazdı, aile babası havası vardı. ama Insignia gayet sportif, aynı 3 serisi gibi oldu.
BMW'de E ve F segmenti de bulunduğu için 3 serisi ailenin spor çocuğu gibi gözüküyor, bence Insignia'da bu yolda ilerliyor.

ikiside

Ben sizin mesajınıza cevap verdim. Siz bize tercihlerimizi sormuşsunuz, ben de doğal olarak tercihimi Insignia'dan yana kullandım. Insignia ile Astra'yı yan yana koymam;
1. Sınıf farkı (bizim için pek de önemli değil)
2. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Fakat Insignia, Astra'dan hem donanım, hem teknik açıdan daha üstün. 2 aracı da kullandım, buna zevkime göre karar verdim.

Teşekkürler yorumlarınız için.

Arada sınıf farkı var.
Siz burda iki araba kıyaslıyorsanız aynı sınıfta olmalı.
Ben astra derim veya insignia derim zevkler ve renkler.
Aynı segment araçlar değil.
Ayrıca insan galeriye gittiğinde ne istediğini bilmeli ;) ya astra için gidersin yada insignia için...

Yahu arkadaşlar sınıf farkı olduğunu biliyorum herkes de biliyor bu forumda konu açmaya üşenir olduk.
SINIF FARKININ HERKES FARKINDAAAA.
Sadece 2 seçenek sunup tercihinizi sorduk. Her giren sınıf farkı var diyor.
Ben D Segmenti bir araç kullanıyorum ama şu anda Astra diyorum.
Arkadaşlar lütfen herkes kendine herşeyden vazife çıkarmasın. İlla ilk mesaja yazmak mı gerekiyordu sınıfları farklı olsada ankete katılın diye. Off

(Siz burda iki araba kıyaslıyorsanız aynı sınıfta olmalı.)
Diyorsun da böyle bir kanun mu var. Yapmayın arkadaşlar allah aşkına.

Karşılaştırılmaz diye bi durum olmaz...

Belki 2 araç arasında kaldım,kalamam mı ? Kim 'Sen bu 2 araç arasında kararsız kalamazsın bunların sınıfı farklı ? ' diyebilir ?

:good:

herşey eşit olsa bile Insignia'da ferahlık var. Astra'da içim daraldı. belki alışkanlıktan dolayı olabilir.
bence artık yaş da önemli değil. eskiden 20-25 yaş grubu D segmenti Opel almazdı, aile babası havası vardı. ama Insignia gayet sportif, aynı 3 serisi gibi oldu.
BMW'de E ve F segmenti de bulunduğu için 3 serisi ailenin spor çocuğu gibi gözüküyor, bence Insignia'da bu yolda ilerliyor.

Bence tamamen alışkanlık. Çünkü şu an kullandığım Laguna II D Segmenti ve genişliğini herkes biliyor. Ama Astranın koltuğuna oturunca kendimi daha rahat hissettim. Belki spor oluşundandır bilemiyorum.

Bunları karşılaştıran kişi ne almak istediğini bilmiyordur.

Arada deve atlatacak hendeklerle çevrili dağlar var sanki özellik olarak. Tamamen tabulara dayalı yorum yapıyorsunuz. Bunları karşılaştıran ne alacağını bilmiyordur. Evet çünkü biri Clio diğeri Insignia.:rulet:

Arada deve atlatacak hendeklerle çevrili dağlar var sanki özellik olarak. Tamamen tabulara dayalı yorum yapıyorsunuz. Bunları karşılaştıran ne alacağını bilmiyordur. Evet çünkü biri Clio diğeri Insignia.:rulet:

Bilmiyordur; çünkü 5 kişilik ailem varsa, fazla eşyam varsa galeriye gider insignia ,passat bakarım,

3 kişilik ailem varsa gider golf ile astraya bakarım.Insıgnıa'nın geniş,konforlu ve rahat olması açıkça bellidir karşılaştırmaya gerek yoktur derim ihtiyacıma uygun olanı alırım.

Geri