Yeni Astra vs Insignia

Yeni Astra vs Insignia ???

• Kullanılan toplam oy
    83
Insignia aldınmı en dolusunu alman lazım Edition alacan zenon far bile yok, içi desen bir gösterişi yok. Dolusunu almak istesen çok pahalı bi kere. Tamam sınıfına göre normal ama benim bütçemi aşıp gider. Astra'da gidip Enjoy veye Enjoy Plus falan alsan, görünüm gayet güzel. Astrayı full almana gerek yok. Demek istediğim fiyat ve donanımı göz önüne alarak ben Astra diyorum.

Ha Insignia mı Astra mı konusunda tabiki Insignia lafı mı olur..

Insignia aldınmı en dolusunu alman lazım Edition alacan zenon far bile yok, içi desen bir gösterişi yok. Dolusunu almak istesen çok pahalı bi kere. Tamam sınıfına göre normal ama benim bütçemi aşıp gider. Astra'da gidip Enjoy veye Enjoy Plus falan alsan, görünüm gayet güzel. Astrayı full almana gerek yok. Demek istediğim fiyat ve donanımı göz önüne alarak ben Astra diyorum.

Ha Insignia mı Astra mı konusunda tabiki Insignia lafı mı olur..

Insignia Edition ve Cosmo'nun içi aynı ki?:D
sadece birinde bej çıta var, diğerinde piano lake yada kibo kaplama.
her ikisininde radyosu ve ekranı cd400:)

ama görüntüye bakarak bence Astra'da boş alınmaz. onunda dolusu ve boşu aynı değil, Astra'da da mercekli far yok ve Enjoy'un stopları kötü (bence)

fiyat/donanım olarak aralarında pek fark yok, Insignia'da ciddi indirim var, bu açıdan karşılaştırmak için 2011'i beklemek lazım, asıl fiyatlar ozaman çıkar.

Insignia Edition ve Cosmo'nun içi aynı ki?:D
sadece birinde bej çıta var, diğerinde piano lake yada kibo kaplama.
her ikisininde radyosu ve ekranı cd400:)

ama görüntüye bakarak bence Astra'da boş alınmaz. onunda dolusu ve boşu aynı değil, Astra'da da mercekli far yok ve Enjoy'un stopları kötü (bence)

fiyat/donanım olarak aralarında pek fark yok, Insignia'da ciddi indirim var, bu açıdan karşılaştırmak için 2011'i beklemek lazım, asıl fiyatlar ozaman çıkar.
Cosmo her türlü daha şekil duruyor tartışması bile olmaz. Jantları koltuk tipi çıtaları cartı curtu olsun her şeyi daha güzel. Ha edition kötü mü değil ama onu bile alamam.

Insignia büyük bir otomobil, dolayısı ile aynı markanın ürünleri olmasına karşın donanım dan tutun yol tutuşuna kadar her şeyi ile fark atar. Şunu da belirtmekte yarar var Astra da abisi kadar mükemmel..Opel marka olarak bu seri ile mark adams'ın yadsınamayacak katkılarıyla kesinlikle sınıf atladı..

astra vectra karşılaştırması yapılır ama nasıl yapılır ??

aynı sınıfta olur motorlar farklıdır, motorlar karşılaştırılır

aynı motora sahip farklı sınıfta olurlar sınıflar karşılaştırılır

aynı fiyata sahip olurlar, fiyat/performans oranı karşılaştırılır.

karşılaştırma yapabilmek için ortak bir nokta bulup bu ortak nokta etrafındaki değerleri incelemek lazım bu aracların tek ortak noktaları opel oluşları.

yaris 1.0 mı? land cruiser v8 mi? ne diyorsunuz :)

Ekli dosyalar

• yaris.webp
    yaris.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 14
  • 2008_land_cruiser_441.webp
    2008_land_cruiser_441.webp
    34.4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
bugun astra turboyla oynastık biraz... 210 civarlarına kadar iyiydi ama sonra aydın otobanında kesildi kaldı 1.4 arac almamak gerekiyor performans isteniyorsa ...yine beyaz 1.4 audi tsi vardı ama bence audi a3 daha iyiydi ...220 den sonra o da kesildi ...
yazık cok para insignia-astra turbo icin cok para .....ben olsam o paraları vermezdim...o paralara baska araclar alınabilir...yani o kadar para verilecekse bir bmw ya da bir mercedec ile yuruyebilmeli arac arkadan bir 12.000 tl lik arac gelip sizi gecerse ki ben kahrolurum verdigim paraya acırım

Son düzenleme:
astra vectra karşılaştırması yapılır ama nasıl yapılır ??

aynı sınıfta olur motorlar farklıdır, motorlar karşılaştırılır

aynı motora sahip farklı sınıfta olurlar sınıflar karşılaştırılır

aynı fiyata sahip olurlar, fiyat/performans oranı karşılaştırılır.

karşılaştırma yapabilmek için ortak bir nokta bulup bu ortak nokta etrafındaki değerleri incelemek lazım bu aracların tek ortak noktaları opel oluşları.

yaris 1.0 mı? land cruiser v8 mi? ne diyorsunuz :)

Evet haklısın her vatandaş pazarda araç araştırıp karşılaştırırken senin dediğin noktaları tamamlayıp karşılaştırıyor.
Arkadaşlar neden herşeyin kitabi kısmıyla ilgileniyorsunuz.
Konuyu açtım açalı bunlar kıyaslanmaz diyen diyene. Hayret valla.
İlk mesajı okumuyorsanız balıklama cevap yazmayın kardeşim.

Ben bu iki araç arasında kaldığım için embesil miyim diye düşünüyorum?
Embesil olduğumu söyleyin konu kapansın.

NOT: Kıyaslanmayacak kadar fark görüyorsanız benden başka 20 kişi daha Astra demiş. Bu neden bunun cevabını alalım o zaman?

Son düzenleme:
Geri