Yeni Astra vs Insignia

Yeni Astra vs Insignia ???

• Kullanılan toplam oy
    83
Yahu arkadaşlar sınıf farkı olduğunu biliyorum herkes de biliyor bu forumda konu açmaya üşenir olduk.
SINIF FARKININ HERKES FARKINDAAAA.
Sadece 2 seçenek sunup tercihinizi sorduk. Her giren sınıf farkı var diyor.
Ben D Segmenti bir araç kullanıyorum ama şu anda Astra diyorum.
Arkadaşlar lütfen herkes kendine herşeyden vazife çıkarmasın. İlla ilk mesaja yazmak mı gerekiyordu sınıfları farklı olsada ankete katılın diye. Off

(Siz burda iki araba kıyaslıyorsanız aynı sınıfta olmalı.)
Diyorsun da böyle bir kanun mu var. Yapmayın arkadaşlar allah aşkına.

:):):) konuyu açarken farklı değerlendirin deseydin böyle olmazdı normal :):)

yav beyler arkadaş ilk yazısında 2 ayrı segment diye belirtmiş zaten siz haala ayrı sınıf vsvs yav siz yorumunuzu yapın ona göre açmış konuyu zaten siz 2 araba hakkında fikrinizi belirtin
mesela ben derimki
KESİNLİKLE INSIGNIA
KESİNLİKLE ASTRA
bu segmentdeki arçlar sınıf olarak değişirler ama denge sağlamlık vsvs ınsıgnıa 2 adım önde bence
ammaaa astra 1.4 ts/i ıda kullanında görün bakın farkı
almaya karar verdik spor paket maalesef hiç bi bayide yok ve gelmeyecekmişte
bizde 1.4 tsı nin cosmo suna yada n joy una bakıyoruz haber verecekler oda segmentinde mükemmel seri mükemmel yoktutan konforlu bi araç ilk çıkan seride eksiklikler teknik aksaklıklar vardı ama düzeltildi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
bizim araç çıkınca resimlerini koyarım saygılar

Son düzenleme:
Astra biraz daha genç işi ama yinede insignia :)

Bunları karşılaştıran kişi ne almak istediğini bilmiyordur.

Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum ?

Hiç bu sınıflardan haberi olmayan insanlar yok mu ? Elbet vardır.

Onlar bi galeriye gittiğinde,insignia ile astra'nın arasında kalamaz mı ?

Araçların arasında ki farklar dağlar kadar olsa tamam haklısınız ama sonuçta ikiside binek araba ve dışarıdan normal bi vatandaş gözüyle baktığımızda ikiside 4 Kapılı aile arabası olarak görünüyor...

Yahu arkadaşlar sınıf farkı olduğunu biliyorum herkes de biliyor bu forumda konu açmaya üşenir olduk.
SINIF FARKININ HERKES FARKINDAAAA.
Sadece 2 seçenek sunup tercihinizi sorduk. Her giren sınıf farkı var diyor.
Ben D Segmenti bir araç kullanıyorum ama şu anda Astra diyorum.
Arkadaşlar lütfen herkes kendine herşeyden vazife çıkarmasın. İlla ilk mesaja yazmak mı gerekiyordu sınıfları farklı olsada ankete katılın diye. Off

(Siz burda iki araba kıyaslıyorsanız aynı sınıfta olmalı.)
Diyorsun da böyle bir kanun mu var. Yapmayın arkadaşlar allah aşkına.

Valla Bende Sıze Katılıyorum Bu Sınıf Farkı Dıye Bısı Tutturulmuş Gıdıyor:D Ben Anket Cvplarken Genelde Performans + Konfora Göre Oy Verırım Hıc Ole D Segmentı G Segmentı Pek Bılmem :D

insignia cosmo beyaz olsun çamurdan olsun hele turbo :D

Sınıf farkı diye birşey tabii vardır ama iki araç kıyaslanıpta içlerinden birisi daha iyi çıkacak anlamında bakılacak diye birşey yok mesela astra insignia dan daha kıvraktır insignia da konforludur diyelim ama araç bakan insan nelere bakıyor bu da önemli

bu yüzden arkadaş yanlış bir ifadede bulunmamış bence ama bir eksiklik söz konusu o da bir araçta hangi özelliklere önem vererek bakmamız gerektiğini belirtmemiş olması,

sportiflik ve kıvraklık dersen astradır konfor ve karizma dersen tabiiki insigniadır

passat cc

Bencede sınıfları farklı olursa olsun karşılaştırılır adam ikisi arasında kalamaz mı? Ama ben insignia dedim..

Geri