Yeni Astra Yakit Tüketimi??

ya olyo abi ben 6 yakıtıgmda gordm sehir icnde 8.5 ta kullanım ve trafıge baglı...ama hic inmiyosa 8 altna bi sorun olblr yada benzincini bi deiştir derim pek anlamam gerci:D

benim astra h 10.5 ortalama gösteriyo ben napiim ha siz söyleyin :D

ben bu isi anlamiorum aquin arkadasimiz dediki bu opel dizel motorlarinda bir sorun varmis iste opele yazmislar cvp bekliorlarmis eger bole bir problem varsa ben direk tuketici haklari mahkemesine verip verdigim 38 milyarimi catir catir geri alirim... nebu ya cidden sinir oluorum artik o kadar para veriorum yaklasik benzinli astra kadar yakit yakiyorum..

Evet ArkadaŞlar Bana Bİzzat Gm Motordan Arayip SÖyledİler Ve ParÇa GÖndereceklerİnİ SÖyledİler
Benİmkİde Dİzel 700 Zor Yapiyorum Bİrlİkte Hareket Edİp Verelİm Mahkemeye O Kadar Para Rezİl Ol Ya

Dizelin motor gücü o kasaya yetersiz , biraz uydurma bir motor oluyor, turbonun gücünü alabilmek için de sürekli gaza asılınca yakıt tüketimi fırlayıp gidiyor.
Bence 1.3 cdti astra alınmaz, eknomik bir yanı yok 100.000 km filan kullandıktan sonra ancak kafa kafaya gelir daha güçlü bir dizel motor olsaydı eminim ki şehir içinde 6 - 6.5lt ile dolaşmak mümkün olurdu.
Astra H nin ilk yıllarında 1.7 dizel vardı acaba onlar ne kadar yakıyor onu öğrenmek lazım. Bir de bizim ülkemizdeki o abuk subuk vergi sisteminin baştan sona değişmesi lazım. Düşünün ki VW o TSİ motorunu 1.4 değilde 1.3 lt motordan üretmiş olsaydı sahipleri benim eski cliomdan daha az vergi ödecekti. 170 beygirlik aracın vergisi şimdi 70 beygir clio ile aynı ,
böyle saçma, haksız, rezil vergi sistemi olmaz olsun.:mad:

????

1,6 aracım 350 km deyim şu anda....arabayı devirsiz kulanan biri olsam yada çok gaza yüklenen biri olsam anlıyacağımnda arabayı 3000 dveride kullanırım ben hep...ve en idealide bu bencee....

c@ki' Alıntı:
1,6 aracım 350 km deyim şu anda....arabayı devirsiz kulanan biri olsam yada çok gaza yüklenen biri olsam anlıyacağımnda arabayı 3000 dveride kullanırım ben hep...ve en idealide bu bencee....

burdaki mesajını özelden mesaj yadzıktan sonra gördüm... Sürekli 3000de kullanırım derken 3000e gelince vitesmi değiştirirsin??? yoksa 3000d/d'de süratini koruyup devammı edersin??? eğer ikinci söylediğimse neden fazla tükettiğin anlaşıldı..

Saatte 140km/s hız yapmadığın müddetçe şehir içinde en fazla 7.6 ve 8.5 arası değişiyor benimki de...

140'ın üzerine çıkınca 13 lt gösteriyor...

c@ki' Alıntı:
arkadaşllar yeni astram şehir içinde 13.8L gösteriyor:confused: :confused: :confused: ....yolbilgisayarım mı bozuk :) yoksa bu araba bukadar yakıyor mu ??? 2007 astra :D :D

yakiyo arkadasim yakiyooo :cry:

Arkadaşlar ne oldu ayaklanmışsınız... Çokça sürdüğüm bir araçtı 1.3cdtı Astra... Bana kalsa aracın tek problemi turbo boşluğu 1750 devirin altında fazla kullanmayacaksın aslında kullanılabilir ama biraz sabırlı olman lazım... Biz o araçla Antalyadan istanbula gittik tek depo gitti araç ama 90ı kolay kolayda geçmedik ve uzun düzlüklerde 6.vitesi bol bol kullandık... Açıkcası ben 1.3cdtı ın yakıt tüketiminden gayet memnunum...

Geri