+1 az sabreyle kardeşim biraz kilometre yap bence.. Yeni alınmış bi araba isteklerimizi hemen karşılayamaz dimiAdem KOÇ' Alıntı:kilometre kaç oldu. motor açıldıkça yakıtın azalması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 az sabreyle kardeşim biraz kilometre yap bence.. Yeni alınmış bi araba isteklerimizi hemen karşılayamaz dimiAdem KOÇ' Alıntı:kilometre kaç oldu. motor açıldıkça yakıtın azalması lazım.
aquin' Alıntı:Evet ArkadaŞlar Bana Bİzzat Gm Motordan Arayip SÖyledİler Ve ParÇa GÖndereceklerİnİ SÖyledİler
Benİmkİde Dİzel 700 Zor Yapiyorum Bİrlİkte Hareket Edİp Verelİm Mahkemeye O Kadar Para Rezİl Ol Ya
aslan01' Alıntı:ya ben anlamiorum iste motoru acma sornu yok vs diorlardi iste bekle 7500 km gectikten snra yakit dusecek vs filan yok abi dusmuor tamam anladik trafik var vs filan ama dizel arabada bir depo ile 650 680 km yapiorsa bunda bir sorun vardir beni 307 dizel veya hundayi duzel vs arabasi olanlar sehir icinde 1000 km yaptiklarini biliorum yani ve bu durum beni oldukce sinir edior
astrammm' Alıntı:otomatık cok yakar psıkolojını kafanızdan atın hatta ıddaa edıyorumkı otomatık serı kullanımda dah az yakar.. şehir dısı 90 - 100 -110. km hızla gıdıldıgı zaman 4.6 litre