Yeni Corolla? Yeni Cruze?

Yeni Corolla? Yeni Cruze?

• Kullanılan toplam oy
    101
Cruze alırsam pek zorlanmadan alacağım. Ama Toyota'yada biraz borçlanmaya değer herhalde. Az buçuk az buçuk öderim. Zaten her zaman öyle yapmıyor muyuz.. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Teşekkür ederim Erim. Ama içi boş sözüne katılmıyorum. Herkesin zevki farklı ama Toyota bana vermesi gereken güveni fazlasıyla veriyor. Memur adamım ben sorun istemiyorum kaymak gibi araba istiyorum yani Toyota :)

Burak bence en dogru karari vermissin bende oyumu toyotaya verdim..

Kararını vermişsin ama 2 satırda ben aktarayım dedim.
Şirket aracı olarak d4d kullanıyorum.Dizel 1.4 ama oldukça verimli ve problemsiz bir araç.Benzinlisi nasıldır bilmiyorum ama 132 hp , dizelden daha keyifli olacaktır.kullanım olarak konfor ağırlıklı ve keyifli bir kullanımı var.Sanıldığı gibi hafif bir araç değil (1330 kg). yüksek hızlarda yan rüzgarlardan rakiplerine göre daha çok etkileniyor ancak senin tercih ettiğin donanımda 16" jant var ise bu problem daha az hissediliyor.Ses sistemi gayet iyi.Cruze konusunda tecrübem pek yok , sadece test sürüşü yaptım.Ama sorunsuz bir araç , 2.elde müşteri kitlesi ve kalite açısından Corolla'yı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Evet 2.elinin gayet iyi olduğunuda biliyorum.

Arkadaşlar tamamen bilgi edinmek amaçlı soruyorum.
1) Yenilenen Toyota Corolla 1.6 132 hp Elegant Tam otomatik 43.000
2) Yeni Chevrolet Cruze 1.6 113 hp Tam otomatik LS(ful) 35.500

Tamam fiyata göre Cruze ama gönlümün bir köşesinde Toyota hep yatmıştır. Cruze yeni bir model. Toyota ise bir sorunsuzluk ve sağlamlık abidesi. İkiside acayip hoşuma gidiyor ikisinde inceledim. Karar veremiyorum. Evet ne diyorsunuz?

Tamam Toyota iyi araba ama hastası da olacak kadar değil Burak...
Sen bu corolla işini bırak, al bir cruze:)

Corolla Bence.

cruize demek problem demektir.
yeni bir araç servisler hatasını bile bulamazla
aynı insignia'ya yaptıkları gibi
neden 2 ele düştü insignialar çok tecrübeli servislerimiz olduğu için.
aman ikinci el insignia almayın diyorum ; çünkü kesin problemli bir araçtır ( ikinci el satılan )
ama her türlü toyoya derim birde 4d ise dizel tadından yenmez.

Geri