Eylüle kadar alırsan toyota'da 5 yıla uzuyormuş garanti Burak, km sınırı olmadan Normaldede vardır artı ücretle büyük ihtimal bu hediyesi olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri Toyota, diğeri çakma Chevrolet (yani Daewoo). Bence mukayese bile kabul etmez.
Ben de Corolla'ları 124Hp diye biliyorum, 132Hp olan Avensis olmalı.
Başkanım daewoo ile bağlantısını çözemedim chevrolet'in
Daewoo da GM bünyesinde bulunan bir şirket, ABD'deki 2 oda 1 salon gerçek Chevroletler haricindekiler çakma Chevrolet, yani Daewoo fabrikasında üretiliyor. Captiva bunun dışında sanıyorum, o Antara ile birlikte üretiliyor olmalı.
Bugün Toyota'ya gittim Auris test sürüşü için ,ama test aracının orada olmadığını söyleyip ,bana telefon numarası verdiler.Daha sonra gelmem için.
Toyota Auris 1.6 132 HP (160 nm TORK) .Corollayıda sordum , bu araçlar henüz 124 HP dedi. 132 HP'lik motor 2010 model Corolla'larda olacak dedi.
Auris 132 HP Teknik özellikler: http://www.toyotasa.com.tr/Images/Auris%20Katalog-RC-internet%20Benzin_tcm385-894324.pdf
Daewoo da GM bünyesinde bulunan bir şirket, ABD'deki 2 oda 1 salon gerçek Chevroletler haricindekiler çakma Chevrolet, yani Daewoo fabrikasında üretiliyor. Captiva bunun dışında sanıyorum, o Antara ile birlikte üretiliyor olmalı.
Amerika’nın önemli markalarından Chevrolet, bundan birkaç yıl öncesine kadar Avrupa’da çok popüler bir üretici değildi. Ancak General Motors’un Güney Koreli Daewoo’yu satın alması ve ardından bu markayı Chevrolet ismiyle pazarlaması sonucu markanın Avrupa’da yaygınlığı arttı. İlk modeller aslında Daewoo logosu çıkarılmış yerine Chevrolet logosu eklenmiş otomobillerdi. Captiva ve Epica ile bu tamamen değişti. Bu hafta testimize konuk olan Cruze ise değişimdeki son nokta…