Yeni Fiestam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar maalesef benzine gelen zamlar ve benzinli araçların özellikle şehir içinde çok yakmasından dolayı üzülerek de olsa Opel Astramı satmak zorunda kalmıştım. Artık bir opelci değilim maalesef.:cry:

İşte buda yeni aracım.
2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCİ Comfort

Umarım beğenirsiniz...

dsc00272bt7.jpg

dsc00273ci2.jpg

dsc00274te1.jpg

dsc00275ot6.jpg

kazasız belasız inşallah...bu gidişle bizde satıp bisiklet alıcaz..EKONOMİ SÜPER!

hayırlı olsun, hala aramızda olman çok güzel...

iyi yapmışsın abi ford almakla iyiki gidip renauttur fiattır falan allah korusun zatende aracın güzel kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullan

off benzin off
araç güzel,maşallah, güle güle binin hiç mazot almıyo gibi hissediceksiniz kesin

Hayırlı olsun benimde niyetim seninki gibi dizel fiesta almak memnunmusun sen araçtan.

Hayırlı olsun benimde niyetim seninki gibi dizel fiesta almak memnunmusun sen araçtan.

Vallaha hepinize tavsiye derim. Bu karda kışta, soğuk havada şehir içi 160 Ykr yakıyor. 50 YTL'lik mazotla 300 km'den fazla yol yaptım İstanbul trafiğinde. Devir ekonomi devri ne yapalım... Ayrıca araç gayet konforlu ve seri bir araç. Sadece 1. vitesi biraz ağır, ondan sonra süper. Her türlü donanım da mevcut.

Hayırlı olsun güzel araç,

Ford personeli olarak size yakıtınızı daima opetten eurodiesel almanızı tavsiye ederim. Mümkünsede opet clup kart ile...

İyi günlerde kullanınız

Geri