Yeni Fiestam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun :)

arkadassım bende de zamanında opel vectra b vardı benzın yuzunden satmak zorunda kaldım....arabam 1997 model gls vectraydı 2003 yılında satıp sıfır fıyesta aldım dısel die....arabayı bayıden teslım alıp eve dogru gıderken aglıcakdım....motorun gurultusu kucucuk araba hiç havası konforu yok diee.ama yakıt yonunden oldukca menun kalmışdım...sonra araca daha fazla dayanamadım..satıım sıfır arabamı gıddım tekrar 2004 vectra c aldım...bu kez tup takıp aynı paraya daha konforlu agır araba bınıyorum tek sorun yakıt onada suralı takcaam ......bıkere opele oturdunmu vazgecmek bence zorrr......

valla bizim hocada satıyo. 2006 dizel fiesta .26000de .22000 ytl istiyo bedava valla. :)

hocam bişi sorcam bu fiestada. sol ayağını debriyajdan kaldırınca koyacak yer yapmışlar mı sıfırında acaba?

ferhat hayırlı olsun
sana tavsye fordturkiye.com ziyaret et araba hakkında sana yardımcı olacaklardır

hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız cok guzel araba.sormak istediğim birşey var.rüzgar ve motor sesini,yol sesini içeriye fazla alıyormuş diye duyuyorum acaba doğrumu?bizde bizim şirket için bunlardan almak istiyoruzda.ondan soruyorum.tesekkuler.

Geri