Yeni Fiestam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah..

hıhh... seninkide bişimi benimkinin yanında adamım baqta fiesta gör

xnosxeditfiestaxyby5.jpg

tabikide şaka yapıorum yannış annama maşallah hayırlı olsun diyelim cok cix bir araban var forumda gesinirken dikkatimi cekti bende bi fotoşlayım dedim umarım beğenirsin abartıdan kaçındın sadelikten yana biri olarak işte buda benim fiestam :D

umarım bu resimdekileri hayata geçirirsin cok güsel olacak eminim bu bi ön izleme ama sunu sleye bilirim üzerinde oynama yaparken en zevk aldıım aracç buydu züperr az yakar iyi kaçar ;)

kazasız belasız kullan bende alıyorsum bir fiesta 2004 full+full spor paket sonrooflu anlaşamadık...........bu araca güzel bir jant kaderini değiştirir

hıhh... seninkide bişimi benimkinin yanında adamım baqta fiesta gör

xnosxeditfiestaxyby5.jpg

tabikide şaka yapıorum yannış annama maşallah hayırlı olsun diyelim cok cix bir araban var forumda gesinirken dikkatimi cekti bende bi fotoşlayım dedim umarım beğenirsin abartıdan kaçındın sadelikten yana biri olarak işte buda benim fiestam :D

umarım bu resimdekileri hayata geçirirsin cok güsel olacak eminim bu bi ön izleme ama sunu sleye bilirim üzerinde oynama yaparken en zevk aldıım aracç buydu züperr az yakar iyi kaçar ;)

Vallahi acayip birşey yapmışsın arabayı eline sağlık. İlk başta "o ne be?" oldum bir an. Yalnız şu cant olayını harbiden yapsam tam süper olurmuş...:)

Geri