Ford hep aynı ford.Görünüşü,dizaynıyla,yol tutuşuyla insanları etkiliyor ama iş incelemeye/detaylara gelince hep geride kalıyor.Bu yazılanlar çok kötü olmuş mondeo için. Çünkü ben bile beğenmiştim bayagı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet arkadaşlar perşembe günü iki aracı da test edip bizzat kullandım;mümkünce sert ve seri kullandım...sonuç:vectra çok daha seri bir araç...tabii bunda; mondeo nun vectra ya göre çok ağır ve devasa bir araç olmasının ve vites aralıklarının farklı olmasından kaynaklanıyordur heralde...yeni mondeo hakkında (15dakikalık test sürüşüm doğrultusunda)sorularınız varsa cevaplayabilirim..
mondeo için söylüyorum:kullanımı çok rahat,direksiyonu çok iyi ama bi türlü devirlenmiyor alet..motor hacmi küçük kalıyor ve dizel sesi çıkıyor arabadan resmen(ford yetkilisi zorlandığı için öyle ses çıkardığını söyledi)...mondeo ya 1.6tdci 109bg lik motor konsa daha iyi olurdu...
124 bg olmasina ragmen vectra yi gecer diyosun????
evet,muhtemelen geçer...
+:good: aynen katılıyorum.bence vectra da olsun mondeo da olsun passat ta olsun..
böyle sedan araçları 1.6 motorla piyasaya sürmemeleri lazım..
cok sacma.. kalıplı araba 1.6 100bg-125bg..
gitmez tabi.. en aşagı 2.0 !!!
bence vectra da olsun mondeo da olsun passat ta olsun..
böyle sedan araçları 1.6 motorla piyasaya sürmemeleri lazım..
cok sacma.. kalıplı araba 1.6 100bg-125bg..
gitmez tabi.. en aşagı 2.0 !!!