Yeni FORD MONDEO 1.6 125BG-OPEL VECTRA 1.6 105BG

avrupa ve arap ülkelerinde bu tür araçların nasıl bizde özel istek 1.7CTDI onlardada 1.6 ları özel istek..

hele arap ülkelerinde dizel otomotiv satışları yok denecek kadar az..
jipler , kamyonla benzini :)

vectra için geçer diyorlar;)

Başlıgı acan arkadas vectra daha iyi diyorda o yüzden

vectra geçer....vectra kesinlikle daha seri bir araç ama son hızlarını bilemeyiz..muhtemelen mondeo nun son hızı daha ço olacaktır...

Arkadaşlar, Mondeo'nun dış görünümü sizi yanıltmasın.Şirkete hatırı sayılır miktarda kiraladık yeni Mondeo'dan.Dış görünümü gerçekten muazzam ama içinde kullanılan bazı malzemelerin kalitesi ve işçiliği tam bir hayal kırıklığı...Tavan döşemelerinin kenarlarından taşan tutkal kalıntılarını görseniz şaşarsınız...

ilginç walla.. ben sıfır araç alcam sonra ba bakcam döşemeden tutkal lekesi olcak.. walla götür bayinin suretına atarım...

ilginç walla.. ben sıfır araç alcam sonra ba bakcam döşemeden tutkal lekesi olcak.. walla götür bayinin suretına atarım...

Bildiğimiz tutkal gibi demeyelim de yanlış ifade etmiş olmayayım.Şeffaf silikon vardır ya, sağdan soldan ince ince kıl gibi çıkmıştı...Koparırsan birşey kalmıyor, leke yok yani.Ama direkt işçiliğin kalitesiz olduğu imajını veriyor...

valla ben yeni mondeoya hasta oldum diyebilirim. Ama içimde hep bi ford empatisi var. O yüzden alacak olsam bile marka yüzünden düşünürüm diyorum.

ford mondeolar ve yeni kasa ford focuslar dış ve iç dizayn olarak çok iyiler devirliyken daha çabuk hızlanıyorlar aracın gaza tepkisi oldukça iyi

vectra b den sonra çıkan bu yeni vectralar kesinlikle ne tasarım nede kalite olarak mondeodan iyi değil bence her durumda mondeo...

Geri