Bende size gerçek hayattan bir bilgi paylaşayım, Euro Encap felan güzelde gerçek hayatta işin rengi biraz farklı..
Bu da araç sahibinin yakının yazdığı yazı;
"10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor... Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız c
Evabı aynen yazıyorum.. ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK... Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var... O halde söyle bir sonuç çıkıyor... 2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi. "
ALINTIDIR
Geçen gün internetten italyan bir markanın buzdolabını gördük çok beğendik eşimle, fiyatta süper geldi, Eşim dedi hemen sipariş verelim.. Dedim önce bi canlısını görelim, gittik mediamarkt a dolabın kapısını 1 defa açtı kapattı, yüzünün rengi değişti
Bir iki kontrol ettik ben bunu hayatta almam dedi, neden dedim? Arabalarla hiç alakası olmayan bir bayan olmasına rağmen şu cevabı verdi..
Hyundai gibi dedi dışından güzel gözüküyor ama 5 para etmezmiş elimde kalacak gibi
10dk dolaşıp alman markası bir buz dolabı alıp çıktık. Sadece kapısını açıp kapatırken verdiği his bile yeter tercih etmek için..
Kağıt üzerindeki veriler veya dış görüntü bazen çok cezbedebiliyor, ama bence güven hissi ve marka prestiji araçta önemli. Elantra da c180 konforu olabilir ama ben elentra parasına 10 yaş yaşlı Mercedese binmeyi tercih ederim.