Gerçekten komik yorumlar var. Özellike şu kaza yapan i30 a çok güldüm.
Birincisi bir arkadaş demişki Opel ABS olarak Bosch kullanıyor Hyundai Mando diye bir marka.
Açıp baktınız mı Hyundai'nin beyini,bujileri,fren diskleri ne marka? 2. Mando fren testinde Bosch kadar puan alabilen bir fren sistemi ise ucuz fiyata aynı performansı sunuyor demektir,bu da Boschun iyi olmadıgını gösterir. Hyundai Getz sınıfında fren performansı konusunda lider olmus bir otomobil,bunu biliyor muydunuz?
Şu takla atan araca gelirsek; araca bakıyorum resimlerden anlasıldıgı kadarıyla ne önden darbesi var ne arkadan. Takla atmıs tavan üzerinde gitmiş durmuş. Neden airbag açsın ki bu şimdi? Önden 60+ ile vurmamış görünüyor. Tavan üstünde giden,takla atan her araç airbag açacak diye bir durum mu var? Ben size 1000lerce airbag açmamıs Opel resmi gösterebilirim,kalite kriteri bu mudur? Sürücü emniyet kemeri takmamıstır açılmaz,sensörden darbe almamıstır açılmaz vs. vs..... Hyundai'nin de açıklaması öyle ise o da komik tabi. Alttan darbe almamıs?
Hyundai babamın malı değil ama 2+2=4 adamlar kaliteli arabalar yapıyorlar artık ve satmak için her yolu deniyorlar. Servisleri gayet güleryüzlü ve kaliteli. 6 sene garantisi var. Dizaynları güzel,donanımları güzel,testlerden başarı ile geçiyorlar daha ne istiyorsunuz? Opel için de aynılarını söyleyen yüzlerce insan vardı, Astra J ve Insignia çıktıktan sonra herkes sustu.
Corsa D var işte bende arabanın ses gelmeyen noktası yok,arkadaki koltukların altında bulunan vida kapaklarını ben takıyorum onlar düşüyor, klima kollarının oldugu yerdeki ledler yanmıyor, her yerinden gacırtı geliyor vs. vs. bu araba da eski değil 2007 üretimi ve Opel.
Yeni Astra hakkında da bir sürü kötü yorum okuyoruz sağdan soldan. Azıcık objektif olun,gdin bir Hyundai bayine test sürüşü talep edin, canlı olarak bakın bakalım nasıl olmuş i30.