şu i30un fullu kafama çok yattıda işte satarken ne olur oda kafamı çok kurcalıyor birde opel kalitesinde olur mu ilerleyen zamanlarda her yerden ses gelirse hoş olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu i30un fullu kafama çok yattıda işte satarken ne olur oda kafamı çok kurcalıyor birde opel kalitesinde olur mu ilerleyen zamanlarda her yerden ses gelirse hoş olmuyor
Farkındaysanız ben yeni kasanın otomatik şanzumanı hakkında yorum yapmadım eski kasa 2011 otomatik şanzumanı hakkında yorum yapıyorum 2011 modelin mode ve prime paketlerini incelerseniz daha memnun kalırsınız bence
dostum sen zaten yazdığına gülmüşsün, iki kere, bak yukarda gözüküyor, buna istinaden bende güldüm. var mı problem?
Şuan'da 2009-2010-2011 model dizel otomatik vites mode paket sis farı,dijital klima,çelik jantlı özellikle beyaz renk piyasada iyi satıyor arayanda çok gerçekten.İyi bir pazarlıkla 36-38.000-tl arası bulabilirseniz orjinal bir araç kesinlikle alın derim ben.
http://www.sahibinden.com/hyundai-i...tomatik?hasPhoto=true&a5_min=2011&a5_max=2011
Prime paket ilanları + olarak deri koltuk koltuk ıstıma ve sunroof mevcuttur.
http://www.sahibinden.com/hyundai-i...tomatik?hasPhoto=true&a5_min=2011&a5_max=2011
uzun vadede astra doğru tercih, kendin bak geçmişe, opelin 90 yıllardan itibaren araçlarına birde hyundai nin araçlarına bak, bu gün hala astra g ye keyifle binebilirsin ama o yıllardaki hyundai den ne kadar keyif alırsın bilemem.
kore tasarımları ilk çıktıklarında etkileyici olurlar ama bir süre sonra erken çökerler bence
i serisi hariç hyundai nin yakışıklı bir modelini söylermisiniz?
Bende size gerçek hayattan bir bilgi paylaşayım, Euro Encap felan güzelde gerçek hayatta işin rengi biraz farklı..
Bu da araç sahibinin yakının yazdığı yazı;
"10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor... Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız cEvabı aynen yazıyorum.. ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK... Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var... O halde söyle bir sonuç çıkıyor... 2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi. "
ALINTIDIR
Geçen gün internetten italyan bir markanın buzdolabını gördük çok beğendik eşimle, fiyatta süper geldi, Eşim dedi hemen sipariş verelim.. Dedim önce bi canlısını görelim, gittik mediamarkt a dolabın kapısını 1 defa açtı kapattı, yüzünün rengi değişti
Bir iki kontrol ettik ben bunu hayatta almam dedi, neden dedim? Arabalarla hiç alakası olmayan bir bayan olmasına rağmen şu cevabı verdi..
Hyundai gibi dedi dışından güzel gözüküyor ama 5 para etmezmiş elimde kalacak gibi
10dk dolaşıp alman markası bir buz dolabı alıp çıktık. Sadece kapısını açıp kapatırken verdiği his bile yeter tercih etmek için..
Kağıt üzerindeki veriler veya dış görüntü bazen çok cezbedebiliyor, ama bence güven hissi ve marka prestiji araçta önemli. Elantra da c180 konforu olabilir ama ben elentra parasına 10 yaş yaşlı Mercedese binmeyi tercih ederim.
Konunun başlığı yeni asy-tra ve yeni İ30 ayrıca senin verdiğin hyundai linklerinin hepsi yeni İ30 un özeliklerini anlatıyor.Farkındaysanız ben yeni kasanın otomatik şanzumanı hakkında yorum yapmadım eski kasa 2011 otomatik şanzumanı hakkında yorum yapıyorum 2011 modelin mode ve prime paketlerini incelerseniz daha memnun kalırsınız bence