yeni opel corsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla ister dizelini al ister benzinlisini ben 2sinede kefilim... ama bir fransız arabasıyla bir alman arabasını karşılaştırmam bile 1hafta sonra kapı kollarının boyası sökülürse hiç şaşırma...

walla cosmo al benzinli olsun:D ozmn dizel fiyatına gelir hemde full donanım

alamanların opelinden uzak dur servis yolu aşındırırsın habire.sıfır arabada sorunsuz kaç kişi kaç yıl binmiş acaba?sıfır brodway aldım servis görmeden sattım.sıfır megan 110 hp.lik aldım 5 yıl servis görmeden sattım.alaman opel mi?düşmanıma versin:)(servis görmeden bindigim bütün araçlar fransız (Türk yapımı)dır.Dizel alma benzinli al kullanmadıgın bir araça neden fazla ödeyecen ki.yılda 10 bin km sayılmaz.

irfan_1' Alıntı:
alamanların opelinden uzak dur servis yolu aşındırırsın habire.sıfır arabada sorunsuz kaç kişi kaç yıl binmiş acaba?sıfır brodway aldım servis görmeden sattım.sıfır megan 110 hp.lik aldım 5 yıl servis görmeden sattım.alaman opel mi?düşmanıma versin:)(servis görmeden bindigim bütün araçlar fransız (Türk yapımı)
kesinlikle katılmıyorum

çünkü: Bazı marklar araçlarını sattıktan sonra para kazanmayı bazımarkalarda satarken kazanmayı hedefliyor bunların dışında kalan bi kısımda sadece satabilmek için kârdan ödün veriyor diye düşünüyorum ve renault un opelin seviyesinde bir marka olmadığınında altını çiziyorum

tüm araç servislerini yakalım,yerine yenilerini yapalım,içine insan koyalım,bıktım,bi gün servisteyken gezetelere çıkmaktan,manşet olmaktan korkuyorum...

Ben alacak olsaydım dizeli alırdım dizel motorları sevmeme rağmen,
1.4 benzinli motorun triger seti kayışlı,
+ dizel motorun performansı iyi çok vites işi çıkarmayacaktır,
+ o motor dayanıklı bir motor bizim dobloları emanet manda gibi kullanan davarlara rağmen çok sorun çıkarmıyor,
+ yakıt tüketimi de makul düzeyde aradaki farkı çıkarabilirsin

araba dediğina az yakıtla çok yol yapacak gözün sürekli deponun ibresinde olmayacak bence dizel i tavsiye ederim motor olarak benzinliden daha güçlü

Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tabiki disel araç ucuz, yazılanlara baktımda hesap yapan arkadaşlar olmuş ama bu araçlar km başına aynı litreyi yakmıyolar değilmi benzinli araç 100km de 8lt yakıyor, disel araç 100km de 6 litre yakıyor, arada 2 litre yeri geliyo 3 litre fark oluyor, hesap yaparken bunlarıda göz önüne almak gerekmiyormu sizce. Birde merak ettim 1,2 ile 1,4 arasında ciddi kullanım güç farklılığı varmıdır yoksa negereği var al 1,2 mi diyosunuz. Dikkat ettimde formda corsası olanlar ya 1,2 kullanıyo yada 1,3 disel şimdi ben 1,4 diyordum ama 1,2 de bana cazip gelmeye başladı. Nedersiniz.

Umarım sıkmıyorumdur sizi:o

Corsa 1.2 , daha çok ekonomi düşünen kullanıcıların tercih etmesi gereken bir alternatif bence.80 hp güç üretiyor.Ben genelde 2 kişi olarak kullandıgım için henüz bir performans eksikliğini hissetmedim.Sehiriçi+sehirdışı karışık kullanıyorum, beni hiç üzmedi.1.4 motorlar 90 hp, 1.2 ye göre ve piyasadaki pek çok diger 1.4 benzinliye göre (cogu standart 75 hp) daha performanslı bir secenek.her nekadar 10 hp gibi görünse de tork degerleri (1.2 /1.4 - 110/125 şeklinde), görüldüğü gibi 1.4 ün 1.2 ye göre hem tork hemde beygir gücü olarak baktıgında +%10 (yaklaşık) getirisi var. ilaveten 1.2 nin ekstra vergi avantajı var, 1300 cc den küçük oldugu için vergileri daha düşük.( CDTI de aynı avantaja sahip)

irfan_1' Alıntı:
alamanların opelinden uzak dur servis yolu aşındırırsın habire.sıfır arabada sorunsuz kaç kişi kaç yıl binmiş acaba?sıfır brodway aldım servis görmeden sattım.sıfır megan 110 hp.lik aldım 5 yıl servis görmeden sattım.alaman opel mi?düşmanıma versin:)(servis görmeden bindigim bütün araçlar fransız (Türk yapımı)dır.Dizel alma benzinli al kullanmadıgın bir araça neden fazla ödeyecen ki.yılda 10 bin km sayılmaz.
bukadar kötülediğiniz marka bi araca neden biniyorsunuz satıp reno alın.ne gereği var alamanın dandik arabasıan biniyorsunuz.bi markayı eleştirirken onun motoruna bakın GM dünya liderlerinden.el-insaf el-insaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri