walla ister dizelini al ister benzinlisini ben 2sinede kefilim... ama bir fransız arabasıyla bir alman arabasını karşılaştırmam bile 1hafta sonra kapı kollarının boyası sökülürse hiç şaşırma...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılmıyorumirfan_1' Alıntı:alamanların opelinden uzak dur servis yolu aşındırırsın habire.sıfır arabada sorunsuz kaç kişi kaç yıl binmiş acaba?sıfır brodway aldım servis görmeden sattım.sıfır megan 110 hp.lik aldım 5 yıl servis görmeden sattım.alaman opel mi?düşmanıma versin(servis görmeden bindigim bütün araçlar fransız (Türk yapımı)
bukadar kötülediğiniz marka bi araca neden biniyorsunuz satıp reno alın.ne gereği var alamanın dandik arabasıan biniyorsunuz.bi markayı eleştirirken onun motoruna bakın GM dünya liderlerinden.el-insaf el-insafirfan_1' Alıntı:alamanların opelinden uzak dur servis yolu aşındırırsın habire.sıfır arabada sorunsuz kaç kişi kaç yıl binmiş acaba?sıfır brodway aldım servis görmeden sattım.sıfır megan 110 hp.lik aldım 5 yıl servis görmeden sattım.alaman opel mi?düşmanıma versin(servis görmeden bindigim bütün araçlar fransız (Türk yapımı)dır.Dizel alma benzinli al kullanmadıgın bir araça neden fazla ödeyecen ki.yılda 10 bin km sayılmaz.