Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

M1kemal link' Alıntı:
walla ben halen kararsızım ama arada sartellerimin attıgıda olmuyor degil :)
lanet gelsin diyorum 1600 landirenzo taktırıp ruhsata isletmim ardından 2 sene binip 30.000 de satam :)

işte 30binde satacaksanız takmanız mantıksız hem arabayı motor müdahale edilmemiş şekilde satarsınız. malum bazı insanlar buna dikkat ediyor. tabi ki sonuçta sizin bileceğiniz birşey.

M1kemal link' Alıntı:
Hayırlı olsun Allah kazasiz belasiZ kullanmayı nasip etsin
Edition heralde arac
Kaça aldınız ve hediyeleriniz ?
Teşekkürler sizin de.42.750 adana onatçadan aldım boya koruma hediyesiyle.siz nerden ve ne kadara aldınız?

TeQuiLaS link' Alıntı:
Diğer forumdan tanıdığım arkadaşlar da burdaymış.

Ben de Astra Sedan 1.6 Edition sahibi olarak yerimi alayım greatt
Hosgeldin tequilas evet bende buradayım beni kastettiysen :-)

sallierim link' Alıntı:
Teşekkürler sizin de.42.750 adana onatçadan aldım boya koruma hediyesiyle.siz nerden ve ne kadara aldınız?
Ben taa ist aldım gidip :-)
Plaka ve sigorta masraflarını ben yaptım ve bana 41950 e mal oldu fakat malum ist 2 depo benzin ve uçak parası aynı paraya çıktı fakat hediyelerim ve gezmem hava degisikligim bana kar kaldı
Hediyelerim kartel koruma ve park sensörü koltuk koruma

M1kemal link' Alıntı:
Ben taa ist aldım gidip :-)
Plaka ve sigorta masraflarını ben yaptım ve bana 41950 e mal oldu fakat malum ist 2 depo benzin ve uçak parası aynı paraya çıktı fakat hediyelerim ve gezmem hava degisikligim bana kar kaldı
Hediyelerim kartel koruma ve park sensörü koltuk koruma
park sensörünü ben özellikle istemedim şimdiye kadar park konusunda hiç sorun yaşamadım tamponumu deldirmek istemedim :D .ama kartel koruma çok iyi olurdu bana da hediye etselerdi keşke..

Hoşbuldum arkadaşlar.

@M1kemal, hem seni hem de @sallierim'i kastettim.

1.6 Edition modelini tercih etmekle iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum. Araç iyi güzel ama bu LPG işi beni de çok ikilemde bıraktı.

1.4 T alsamıydım diye düşünüyorum ama arada motor farkının yanında 9 bin TL fiyat farkına değecek kadar önemli özellikler yoktu bana göre.

Bu arada @sallierim park sensörünü monte ederken tamponun boyalı kısmını zedelemiyorlar, tamponun alt tarafındaki siyah plastiği delip koyuyorlar sensörleri. Sport ve Cosmo donanımlarda standart biliyorsunuz, onlarda da aynı yerde  045thumbsup

Bu arada benim araç, karter koruma ve park sensörü hediyeleriyle 41.000 TL'ye geldi (Fiyata plaka+ruhsat+sigorta masrafları dahil değil)

֖n sipariş fiyatı 41.750 TL'den 250 TL indirim alabildim yani.

TeQuiLaS link' Alıntı:
Hoşbuldum arkadaşlar.

1.6 Edition modelini tercih etmekle iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum. Araç iyi güzel ama bu LPG işi beni de çok ikilemde bıraktı.

1.4 T alsamıydım diye düşünüyorum ama arada motor farkının yanında 9 bin TL fiyat farkına değecek kadar önemli özellikler yoktu bana göre.

Bu arada @sallierim park sensörünü monte ederken tamponun boyalı kısmını zedelemiyorlar, tamponun alt tarafındaki siyah plastiği delip koyuyorlar sensörleri. Sport ve Cosmo donanımlarda standart biliyorsunuz, onlarda da aynı yerde  045thumbsup

Bu arada benim araç, karter koruma ve park sensörü hediyeleriyle 41.000 TL'ye geldi (Fiyata plaka+ruhsat+sigorta masrafları dahil değil)

bende plaka+ruhsat+sigorta+boya koruma 42.750 ye geldi.ortalama hepimize aynı fiyata satmışlar hediye adına hediyelerin paralarını ödetiyorlar bize anlaşılan :)

sallierim link' Alıntı:
bende plaka+ruhsat+sigorta+boya koruma 42.750 ye geldi.ortalama hepimize aynı fiyata satmışlar hediye adına hediyelerin paralarını ödetiyorlar bize anlaşılan :)
Yoo benim hediyelerle birlikte 41950 :-)) TEk farkı gidip getirmem oldu :-)

TeQuiLaS link' Alıntı:
Hoşbuldum arkadaşlar.

Su LPG işine gireceğim mi girmeyecrgim belli dil ama dayanamadigim kesin
benzine dayanamayacağım cok ama cok zevk aldığım otomobil kullanmayı unutacağım neredeyse yaw :-) binemiyirum arkadas
Simdi forumdan birileri ee neden ozaman dizel almadın diyecek
Ya arkadaslar bi memur olarak bunu bile banka kredileri kredi kartlarını denk getirerek zar zor aldık bizimde canımız var bizde binmek istedik bundan önceki aracım hyundai accent eraydi sıfır almıştım sıfır LPG li idi cok uygun yakıyordu fakat can güvenliğim yoktu 2 cocuk babasiyim arabada can taşıyorum dedim sattım bunu aldım
Ole yada böle takacağım gözüküyor fakat ruhsata isletmiyevegim
Almanlara LPG ver Türklere yok hem dunyanın en pahalı benzinini kullanalım hemde LPG li araçları bize yollamasınlar bu bir ekonomik politikadir bizlere uygulanan
Neyse uzatmanın anlamı yok hangi LPG ustasının kapısını çaldıysam takiyoruz dediler 1600 tl

Geri