Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

Ben de Ankara Opan'dan aldım. Ankaradaki bayilerin hepsinde satış temsilcilerinin masalarının olduğu yerlere kocaman yazmışlar ''Motorlu Taşıtlar Vergisi anahtar teslim fiyatlara dahil değildir'' diye.. Bir de ben aracı teslim aldığımda bana matbu taahhüt gibi bir şey imzalattılar. İmzaladığım kağıtta MTV 2. taksitini kendimin ödeyeceği ile ilgili bir ibare vardı. Bayi sonradan sıkıntı yaşamamak için kendini sağlama alıyor bir nevi.

Ankara'daki bayilerde durum bu şekilde, diğer illerdeki bayiler ödüyor olabilirler. Neyse ben 2012 Temmuz vergisini henüz ödemedim. Fazla bir faiz işlemiyor 1 ayda.  Ocak ayı gelsin de taksitle ödeyelim general_Dancing

TeQuiLaS link' Alıntı:
Ben de Ankara Opan'dan aldım. Ankaradaki bayilerin hepsinde satış temsilcilerinin masalarının olduğu yerlere kocaman yazmışlar ''Motorlu Taşıtlar Vergisi anahtar teslim fiyatlara dahil değildir'' diye.. Bir de ben aracı teslim aldığımda bana matbu taahhüt gibi bir şey imzalattılar. İmzaladığım kağıtta MTV 2. taksitini kendimin ödeyeceği ile ilgili bir ibare vardı. Bayi sonradan sıkıntı yaşamamak için kendini sağlama alıyor bir nevi.

Ankara'daki bayilerde durum bu şekilde, diğer illerdeki bayiler ödüyor olabilirler. Neyse ben 2012 Temmuz vergisini henüz ödemedim. Fazla bir faiz işlemiyor 1 ayda.  Ocak ayı gelsin de taksitle ödeyelim general_Dancing
aynen koca koca yazmışlar 1 ay için mtv ödemek ayrı koyuyor insana

Benim plaka  sigorta vergi hepsini bayi ödedi.aracın vergisi ne kadar bu arada?

Ankara'daki bayiler bir şekilde birbirleriyle anlaşmışlar sanıyorum hiçbirisi MTV'yi ödemiyor.

TeQuiLaS link' Alıntı:

Kardeş kusura bakma ama ben hem on siparişle alacağım 1.000 tl indirimle sonra Kasım daki liste fiyatına denk gelsin kesinlikle gider o bayii rezil ederdim dağıtırdim
31 Ekim'e kadar bu arac on sipariş liste fiyati 41.750 idi bizim burda otoshow oldu 41.250 ye kadar da verdiler
Bak ben Kasım 7 de aldım 41950 e mal ettim hersey dahil
Ankara'nın sigortası tas patlasın 50 tl fark ettirsin oda yapar 42000
Benim sigortam 347 tl

SELAMLAR ARANIZA BİR SEDAN DAHA KATILDI .ARACIM SEDAN EDITION 115BG MANUEL. AYRICA LANDİRENZO EVO KİT MEVCUT.UYUM SÜPER.

byhorizon(tm) link' Alıntı:
SELAMLAR ARANIZA BİR SEDAN DAHA KATILDI .ARACIM SEDAN EDITION 115BG MANUEL. AYRICA LANDİRENZO EVO KİT MEVCUT.UYUM SÜPER.

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.

İlerleyen zamanlarda özellikle LPG kullanımıyla ilgili ve araçla ilgili diğer paylaşımlarını bekliyoruz.

Bu arada aracın rengi nedir?

byhorizon(tm) link' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin...
LPG taktiran birini arıyorduk nerde kaldın gözlerimiz yollarda kaldı :-)
İsin espirisi bi tarafada gercekten bu araca LPG taktiran birine cok sorumuz var yada benim sorum olacak :-)
1. Kaç km de LPG taktirdin
2. Takarken magnezyum subap erime olayın varmıydi veya takan kişi söyledi mı
3. Kaça taktin
4. Yakıt verilerin neydi benzinde ve sonrası LPG de ???
Bi zahmet olmazsa eğer LPG takılmış motor fotolarını yukleyebilirsen seviniriz
Şimdiden teşekkürler

TeQuiLaS link' Alıntı:
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.

İlerleyen zamanlarda özellikle LPG kullanımıyla ilgili ve araçla ilgili diğer paylaşımlarını bekliyoruz.

teşekkürler,biraz zaman geçsin bildiririm size .

Bu arada aracın rengi nedir?

lpg fotolarını paylaşır mısınız?hayırlı olsun bu arada aracınız

Geri